SEYHAN BELEDİYESİ’NDEN ÇOK ACİL SATILIK ARSA!

EKONOMİ 13.10.2017 - 14:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2304+ kez okundu.
 

SEYHAN BELEDİYESİ’NDEN ÇOK ACİL SATILIK ARSA!

      Her fırsatta, “Göreve geldiğim günden beri Seyhan’a binlerce dönüm arsa kazandırdım” diyen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ilçeye kazandırdığı arsaları satmaya başladı.   BELEDİYE İKİ ARSA İÇİN İHALE YAPIYOR Seyhan İlçe Belediyesi, Ova ve Akkapı mahallelerinde toplam 5 bin 468 metrekare tutan iki arsayı satılığa çıkardı. İhale için ilana çıkarılan; Ova mahallesindeki arsa 299 metrekare, Akkapı mahallesindeki ise 5 bin 169 metrekareden oluşuyor. Karalar’ın mülkiyeti belediyeye ait arsalar için istediği tahmini bedel ise Ova mahallesindeki arsa için 104 bin 650 TL, Akkapı mahallesindeki içinse 129 bin 225 TL olarak belirlendi. Arsaları almak isteyenler, Seyhan Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılacak ihaleye kapalı teklif usulü ile katılabilecek. İhale 25 Ekim 2017 Çarşamba günü saat 15.00 ile 15.15 saatlerinde gerçekleştirilecek.   KOLCU: SEYHAN’DA ARSA KAZANDIRDIK Başkan Karalar’ın rüşvet iddialarıyla ilgili düzenlediği basın toplantısında CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu da belediyenin Seyhan’da binlerce metrekare arsa kazandırdığını dile getirmiş ve “Genelde belediyeler arsayı satarak bütçesindeki borcunu kapatır, kaynak yapar. Belediye başkanımız ise binlerce metre arsa kazandırarak bu arsalar üzerinde ya kentsel dönüşüm ya da mahalle genel konseptine hitap eden sosyal donatı alanları yapıyor” demişti.

 

 

 

Her fırsatta, “Göreve geldiğim günden beri Seyhan’a binlerce dönüm arsa kazandırdım” diyen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ilçeye kazandırdığı arsaları satmaya başladı.

 

BELEDİYE İKİ ARSA İÇİN İHALE YAPIYOR

Seyhan İlçe Belediyesi, Ova ve Akkapı mahallelerinde toplam 5 bin 468 metrekare tutan iki arsayı satılığa çıkardı. İhale için ilana çıkarılan; Ova mahallesindeki arsa 299 metrekare, Akkapı mahallesindeki ise 5 bin 169 metrekareden oluşuyor.

Karalar’ın mülkiyeti belediyeye ait arsalar için istediği tahmini bedel ise Ova mahallesindeki arsa için 104 bin 650 TL, Akkapı mahallesindeki içinse 129 bin 225 TL olarak belirlendi.

Arsaları almak isteyenler, Seyhan Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılacak ihaleye kapalı teklif usulü ile katılabilecek. İhale 25 Ekim 2017 Çarşamba günü saat 15.00 ile 15.15 saatlerinde gerçekleştirilecek.

 

KOLCU: SEYHAN’DA ARSA KAZANDIRDIK

Başkan Karalar’ın rüşvet iddialarıyla ilgili düzenlediği basın toplantısında CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu da belediyenin Seyhan’da binlerce metrekare arsa kazandırdığını dile getirmiş ve “Genelde belediyeler arsayı satarak bütçesindeki borcunu kapatır, kaynak yapar. Belediye başkanımız ise binlerce metre arsa kazandırarak bu arsalar üzerinde ya kentsel dönüşüm ya da mahalle genel konseptine hitap eden sosyal donatı alanları yapıyor” demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.