Seyhan Belediyesporlu Benli Kardeşler Şampiyon Oldu

SPOR 06.06.2017 - 11:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1335+ kez okundu.
 

Seyhan Belediyesporlu Benli Kardeşler Şampiyon Oldu

-Şampiyon Sporcular Başkan Zeydan Karalar’ı Ziyaret Etti   Gürcistan’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda Avrupa şampiyonu olan Seyhan Belediyespor’un genç sporcusu Elif Aybüke Benli ile Macaristan’da düzenlen Kick Boks Dünya Kupasında 3. olan Ali Göktürk Benli Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret etti.   ADANA- Sporun her kademesinde başarıları ile dikkatleri üzerine toplayan Seyhan Belediyespor’un genç ve yetenekli sporcuları katıldıkları Avrupa ve Dünya şampiyonalarında elde edilen kupaları bir bir ülkemize getiriyor.  15-21 Mayıs 2017 tarihlerinde Gürcistan’ın Başkenti Tiflis’te düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda katılan Elif Aybüke Benli memleketine Avrupa Şampiyonu olarak döndü. 17-21 Mayıs 2017’de Macaristan’ın Başkenti Budapeşte’de düzenlen Kick Boks Dünya Kupasında ise 3. olarak memleketi Adana’ya döndü. Ayaklarının tozu ile Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret eden Benli kardeşler verilen desteklerden dolayı Başkan Karalar’a teşekkür etti.   “VERDİĞİMİZ DESTEĞİN KARŞILIĞI ADANA’YA GELEN KUPALAR OLUYOR” Şampiyon sporcular Elif Aybüke Benli ve Ali Göktürk Benli, antrenörleri ve aynı azamda ağabeyleri olan Alparslan Benli ile birlikte Başkan Karalar’ı ziyaret ederken Başkan Zeydan Karalar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek verilen desteğin karşılığını Adana’ya gelen dünya ve Avrupa şampiyonluklarıyla gördüklerini söyledi. Başkan Karalar, “Ben kardeşlerimi tebrik etmek istiyorum. Bizler her zaman sporun ve sporcunun yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. Verdiğimiz desteğin karşılığı dünya ve Avrupa şampiyonalarda elde edilen başarılar oldu.  Göğsümüzü kabarttılar hem şehrimizi hem ülkemizi en mükemmel şekilde temsil ettiler ben kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum” şeklinde konuştu.    

-Şampiyon Sporcular Başkan Zeydan Karalar’ı Ziyaret Etti

 

Gürcistan’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda Avrupa şampiyonu olan Seyhan Belediyespor’un genç sporcusu Elif Aybüke Benli ile Macaristan’da düzenlen Kick Boks Dünya Kupasında 3. olan Ali Göktürk Benli Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret etti.

 

ADANA- Sporun her kademesinde başarıları ile dikkatleri üzerine toplayan Seyhan Belediyespor’un genç ve yetenekli sporcuları katıldıkları Avrupa ve Dünya şampiyonalarında elde edilen kupaları bir bir ülkemize getiriyor.  15-21 Mayıs 2017 tarihlerinde Gürcistan’ın Başkenti Tiflis’te düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda katılan Elif Aybüke Benli memleketine Avrupa Şampiyonu olarak döndü. 17-21 Mayıs 2017’de Macaristan’ın Başkenti Budapeşte’de düzenlen Kick Boks Dünya Kupasında ise 3. olarak memleketi Adana’ya döndü. Ayaklarının tozu ile Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret eden Benli kardeşler verilen desteklerden dolayı Başkan Karalar’a teşekkür etti.  

“VERDİĞİMİZ DESTEĞİN KARŞILIĞI ADANA’YA GELEN KUPALAR OLUYOR”

Şampiyon sporcular Elif Aybüke Benli ve Ali Göktürk Benli, antrenörleri ve aynı azamda ağabeyleri olan Alparslan Benli ile birlikte Başkan Karalar’ı ziyaret ederken Başkan Zeydan Karalar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek verilen desteğin karşılığını Adana’ya gelen dünya ve Avrupa şampiyonluklarıyla gördüklerini söyledi. Başkan Karalar, “Ben kardeşlerimi tebrik etmek istiyorum. Bizler her zaman sporun ve sporcunun yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. Verdiğimiz desteğin karşılığı dünya ve Avrupa şampiyonalarda elde edilen başarılar oldu.  Göğsümüzü kabarttılar hem şehrimizi hem ülkemizi en mükemmel şekilde temsil ettiler ben kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.