Seyhan’da “Corona” seferberliği

GÜNDEM 19.03.2020 - 15:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2500+ kez okundu.
 

Seyhan’da “Corona” seferberliği

  Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Seyhan İlçe Halk Sağlığı uzmanları ile Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğü yetkilileriyle fahiş fiyat ve ürün kalitesi denetimi yaptı. Corona Virüs tedbirleri kapsamında halk sağlığının korunması ve tüketicinin fahiş fiyatlarla karşı karşıya kalmaması için gerçekleştirilen denetimler, Seyhan Belediyesi Zabıta ekipleri, Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğüne bağlı Gıda Mühendisleri ile Seyhan İlçe Halk Sağlığı Müdürlüğünden Halk sağlığı uzmanlarınca birlikte gerçekleştirildi. Zabıta fiyat kontrolünü gerçekleştirirken, Halk sağlığı uzmanı ve Gıda Mühendisi ürünlerin kalitesi, son kullanma tarihi ve halk sağlığına uygun olup olmadığını kontrol etti. FAHİŞ FİYAT VE DEZENFEKTAN DENETİMİ Türkiye'de korona virüs tanısı konulmasının ardından fahiş fiyatta ürün satıldığına yönelik haberlerin ardından gerçekleştirilen denetimlerde kent merkezinde gıda ve dezenfektan satan işyerleri denetlendi. Özellikle kolonya, dezenfektan, maske, el sabunu ve genel temizlik maddelerine yönelik satış yapan işyerlerinde denetim yapan ekipler fiyat etiketlerini inceledi. Zabıta ekipleri, iş yeri sahiplerine virüs haberlerinin ardından fiyatların artıp artmadığını sordu. Zabıta ekiplerinin denetiminde herhangi bir olumsuzluğa ve fiyat artışına rastlanmadı. DENETİM VE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRECEK Bu arada Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede virüsün yayılmasını önlemeye yönelik temizlik, ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Hem temizlik ve dezenfekte çalışmalarının hem de fahiş fiyat denetimlerinin aralıksız sürdürüleceği belirtildi.

 

Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Seyhan İlçe Halk Sağlığı uzmanları ile Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğü yetkilileriyle fahiş fiyat ve ürün kalitesi denetimi yaptı.

Corona Virüs tedbirleri kapsamında halk sağlığının korunması ve tüketicinin fahiş fiyatlarla karşı karşıya kalmaması için gerçekleştirilen denetimler, Seyhan Belediyesi Zabıta ekipleri, Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğüne bağlı Gıda Mühendisleri ile Seyhan İlçe Halk Sağlığı Müdürlüğünden Halk sağlığı uzmanlarınca birlikte gerçekleştirildi. Zabıta fiyat kontrolünü gerçekleştirirken, Halk sağlığı uzmanı ve Gıda Mühendisi ürünlerin kalitesi, son kullanma tarihi ve halk sağlığına uygun olup olmadığını kontrol etti.

FAHİŞ FİYAT VE DEZENFEKTAN DENETİMİ

Türkiye'de korona virüs tanısı konulmasının ardından fahiş fiyatta ürün satıldığına yönelik haberlerin ardından gerçekleştirilen denetimlerde kent merkezinde gıda ve dezenfektan satan işyerleri denetlendi. Özellikle kolonya, dezenfektan, maske, el sabunu ve genel temizlik maddelerine yönelik satış yapan işyerlerinde denetim yapan ekipler fiyat etiketlerini inceledi. Zabıta ekipleri, iş yeri sahiplerine virüs haberlerinin ardından fiyatların artıp artmadığını sordu. Zabıta ekiplerinin denetiminde herhangi bir olumsuzluğa ve fiyat artışına rastlanmadı.

DENETİM VE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRECEK

Bu arada Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede virüsün yayılmasını önlemeye yönelik temizlik, ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Hem temizlik ve dezenfekte çalışmalarının hem de fahiş fiyat denetimlerinin aralıksız sürdürüleceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.