Seyhan için de gereğini yapabilir misiniz?

SİYASET 27.10.2017 - 13:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1640+ kez okundu.
 

Seyhan için de gereğini yapabilir misiniz?

  CHP'li Gürsel Tekin, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin "İstanbul'a en büyük ihaneti CHP yapmıştır" sözlerine yanıt verdi. ONLARCA HORMONLU BİNA DOSYASI VAR Tekin’in “Eğer elinde ihanetin belgeleri varsa, hangi CHP'li belediye kentlere ihanet etmişse, gelin birlikte gereğini yapalım" sözleri ise Adana’da geniş yankı buldu. Yaşar Kemal Kültür Merkezi önüne belediye eliyle yaptırılan ruhsatsız bina, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde bekletilen onlarca hormonlu yapı ve rüşvet tartışmalarıyla gündeme gelen Seyhan Belediyesi, Gürsel Tekin’i zor durumda bıraktı. RÜŞVET TARTIŞMALARI VE SUÇ DUYURUSU CHP’li Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Belediye Meclisi’nin hormonlu binalarla ilgili komisyon kurulması yönündeki çağrılarına sessiz kalırken Mahalli idarelerden gelen “olumsuz” görüşün ardına sığındı. Belediye Meclis Üyesi Enver Ökmen de ilçe belediyesindeki hormonlu binalarla ilgili bazı müteahhitlerin rüşvet verdiklerini ileri sürüp suç duyurusunda bulunmuştu.

 

CHP'li Gürsel Tekin, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin "İstanbul'a en büyük ihaneti CHP yapmıştır" sözlerine yanıt verdi.

ONLARCA HORMONLU BİNA DOSYASI VAR

Tekin’in “Eğer elinde ihanetin belgeleri varsa, hangi CHP'li belediye kentlere ihanet etmişse, gelin birlikte gereğini yapalım" sözleri ise Adana’da geniş yankı buldu. Yaşar Kemal Kültür Merkezi önüne belediye eliyle yaptırılan ruhsatsız bina, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde bekletilen onlarca hormonlu yapı ve rüşvet tartışmalarıyla gündeme gelen Seyhan Belediyesi, Gürsel Tekin’i zor durumda bıraktı.

RÜŞVET TARTIŞMALARI VE SUÇ DUYURUSU

CHP’li Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Belediye Meclisi’nin hormonlu binalarla ilgili komisyon kurulması yönündeki çağrılarına sessiz kalırken Mahalli idarelerden gelen “olumsuz” görüşün ardına sığındı. Belediye Meclis Üyesi Enver Ökmen de ilçe belediyesindeki hormonlu binalarla ilgili bazı müteahhitlerin rüşvet verdiklerini ileri sürüp suç duyurusunda bulunmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.