Seyhan’ın Erkek Voleybolcuları yenilmiyor

SPOR 28.11.2019 - 14:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1375+ kez okundu.
 

Seyhan’ın Erkek Voleybolcuları yenilmiyor

  Deplasmanlı Erkekler Voleybol  2.Lig  4.grupta Adanamızı temsil eden Seyhan Belediyespor ilk dört haftayı kayıpsız kapadı. Seyhan Belediye Başkanı ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Akif Kemal Akay, namağlup erkek voleybol takımını aldığı başarılar neticelerden dolayı kutladığını söyledi.   BAŞKAN AKAY: BAŞARILI SONUÇLAR BİZLERİ MUTLU EDİYOR Branş ayrımı yapmaksızın spora olan desteklerinin devam ettiğini belirten Başkan Akay konuşmasını şöyle tamamladı, “ Sportif başarılar bizleri son derece mutlu etmektedir. Spor kulüplerimize imkanlar ve kanunlar çerçevesinde desteğimizi sürdürmekteyiz. 2.Ligde mücadele eden ve ilk dört haftayı kayıpsız kapatan Erkek Voleybol takımımızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum ”   PEHLİVAN:KAZANACAĞIZ Pazar günü Adana’da, Menderes Spor Salonu’nda Saat:14.00’te, 3.sırada bulunan Erzin Yeşilkentspor konuk edeceklerini belirten Seyhan Belediyespor Erkek Voleybol takımı Antrenörü Serdal Pehlivan,  “ İyi bir çizgi yakaladık. Bizlerin her zaman yanında yer alıp desteğini esirgemeyen Başkanımız Akif Kemal Akay’a teşekkür ediyoruz. Kendisine bir galibiyet daha armağan etmeye kararlıyız.”  diye konuştu.   İLK DÖRT HAFTA’DA ALINAN BAŞARILI SONUÇLAR Seyhan Belediyespor Erkek Voleybol takımı, ligin ilk haftasında deplasmanda Kahramanmaraş Atıcı Gençlikspor’u 3-0, ikinci hafta iç sahada İslahiye Anadolu Lisesi’ni aynı skorla yendi. Mavi-Beyazlılar,  3.hafta Malatya Büyükşehir  Belediyespor’u  3-2 ,  4.hafta da ise Menderes Spor Salonu’nda Osmaniye İstiklal Ortaokulu’nu 3-0 mağlup etme başarısı gösterdi       

 

Deplasmanlı Erkekler Voleybol  2.Lig  4.grupta Adanamızı temsil eden Seyhan Belediyespor ilk dört haftayı kayıpsız kapadı. Seyhan Belediye Başkanı ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Akif Kemal Akay, namağlup erkek voleybol takımını aldığı başarılar neticelerden dolayı kutladığını söyledi.

 

BAŞKAN AKAY: BAŞARILI SONUÇLAR

BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Branş ayrımı yapmaksızın spora olan desteklerinin devam ettiğini belirten Başkan Akay konuşmasını şöyle tamamladı, “ Sportif başarılar bizleri son derece mutlu etmektedir. Spor kulüplerimize imkanlar ve kanunlar çerçevesinde desteğimizi sürdürmekteyiz. 2.Ligde mücadele eden ve ilk dört haftayı kayıpsız kapatan Erkek Voleybol takımımızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum ”

 

PEHLİVAN:KAZANACAĞIZ

Pazar günü Adana’da, Menderes Spor Salonu’nda Saat:14.00’te, 3.sırada bulunan Erzin Yeşilkentspor konuk edeceklerini belirten Seyhan Belediyespor Erkek Voleybol takımı Antrenörü Serdal Pehlivan,  “ İyi bir çizgi yakaladık. Bizlerin her zaman yanında yer alıp desteğini esirgemeyen Başkanımız Akif Kemal Akay’a teşekkür ediyoruz. Kendisine bir galibiyet daha armağan etmeye kararlıyız.”  diye konuştu.

 

İLK DÖRT HAFTA’DA ALINAN BAŞARILI SONUÇLAR

Seyhan Belediyespor Erkek Voleybol takımı, ligin ilk haftasında deplasmanda Kahramanmaraş Atıcı Gençlikspor’u 3-0, ikinci hafta iç sahada İslahiye Anadolu Lisesi’ni aynı skorla yendi. Mavi-Beyazlılar,  3.hafta Malatya Büyükşehir  Belediyespor’u  3-2 ,  4.hafta da ise Menderes Spor Salonu’nda Osmaniye İstiklal Ortaokulu’nu 3-0 mağlup etme başarısı gösterdi 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.