Seyhan Kızılay’dan Kızılay Adana Şube Başkanı Saygılı’ya Ziyaret

GÜNDEM 19.11.2019 - 15:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2127+ kez okundu.
 

Seyhan Kızılay’dan Kızılay Adana Şube Başkanı Saygılı’ya Ziyaret

  Türk Kızılay Seyhan Şube Başkanı Reşat Karaca yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı’yı ziyaret etti. Seyhan Kızılay Şube Başkan Yardımcısı Necdet Sakallı, Mali İşler Sorumlu Başkan Yardımcısı Şahin Özkul ve Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu İsa Ekici ile birlikte yaptığı ziyarette konuşan Kızılay Seyhan Şube Başkanı Reşat Karaca, Seyhan Şubesi olarak yaptıkları faaliyetler ve gerçekleştirecekleri projeler hakkında Türk Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı’ya bilgi verdi. Karaca, Türk Kızılay Genel Merkezi ve Kızılay Adana Şube Başkanlığı’nın tüm projelerine destek verip, birlikte hareket ederek, Kızılay’a ihtiyaç duyan tüm vatandaşların yanlarında olduklarını söyledi. SEYHAN ŞUBESİNE TEŞEKKÜR Türk Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türk Kızılay Seyhan Şube Başkanlığı’nın çalışmalarını takdir ettiklerini vurgulayıp, Kızılay Seyhan Şube Başkanı Reşat Karaca ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

 

Türk Kızılay Seyhan Şube Başkanı Reşat Karaca yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı’yı ziyaret etti.

Seyhan Kızılay Şube Başkan Yardımcısı Necdet Sakallı, Mali İşler Sorumlu Başkan Yardımcısı Şahin Özkul ve Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu İsa Ekici ile birlikte yaptığı ziyarette konuşan Kızılay Seyhan Şube Başkanı Reşat Karaca, Seyhan Şubesi olarak yaptıkları faaliyetler ve gerçekleştirecekleri projeler hakkında Türk Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı’ya bilgi verdi.

Karaca, Türk Kızılay Genel Merkezi ve Kızılay Adana Şube Başkanlığı’nın tüm projelerine destek verip, birlikte hareket ederek, Kızılay’a ihtiyaç duyan tüm vatandaşların yanlarında olduklarını söyledi.

SEYHAN ŞUBESİNE TEŞEKKÜR

Türk Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türk Kızılay Seyhan Şube Başkanlığı’nın çalışmalarını takdir ettiklerini vurgulayıp, Kızılay Seyhan Şube Başkanı Reşat Karaca ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.