SEYHAN ROTARY KULÜBÜ’NDEN ÜMMÜYE KOÇAK’A MESLEK HİZMETLERİ ÖDÜLÜ

10.02.2018 - 07:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2100+ kez okundu.
 

SEYHAN ROTARY KULÜBÜ’NDEN ÜMMÜYE KOÇAK’A MESLEK HİZMETLERİ ÖDÜLÜ

SEYHAN ROTARY KULÜBÜ’NDEN ÜMMÜYE KOÇAK’A MESLEK HİZMETLERİ ÖDÜLÜ Seyhan Rotary Kulübü, Rotary kulüpleri tarafından her yıl örnek çalışmaların yanı sıra iş ve meslek onuru ile yüksek ahlaki standartların yaygınlaşmasında önderlik yapan kişilere verilen Meslek Hizmet Ödülü’nü, bu yıl Aslanköy Kadınlar Tiyatro Topluluğunun kurucusu Ümmiye Koçak’a verdi. Ödül töreni 6 şubat tarihinde Seyhan Rotary Kulüp üyelerinin katılımıyla Seyhan Oteli'nde gerçekleşti. Seyhan Rotary Kulübü Dönem Başkanı Emre YILDIRIM'dan ödülünü alan Ümmiye Koçak törende konuşma yaparak duygularını paylaştı. Ümmiye Koçak, tarlalarda çalışarak kazandığı paraları biriktirerek kadına karşı şiddet sorununu anlatan “Yün Bebek” filmini yazmış ve yönetmiştir. 49. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde galası yapılan film, Ümmiye Koçak’a New York Avrasya Film Festivali’nde “Sinemada en iyi Avrasyalı Kadın Sanatçı” ödülünü kazanmıştır.  

SEYHAN ROTARY KULÜBÜ’NDEN ÜMMÜYE KOÇAK’A MESLEK HİZMETLERİ ÖDÜLÜ

Seyhan Rotary Kulübü, Rotary kulüpleri tarafından her yıl örnek çalışmaların yanı sıra iş ve meslek onuru ile yüksek ahlaki standartların yaygınlaşmasında önderlik yapan kişilere verilen Meslek Hizmet Ödülü’nü, bu yıl Aslanköy Kadınlar Tiyatro Topluluğunun kurucusu Ümmiye Koçak’a verdi.

Ödül töreni 6 şubat tarihinde Seyhan Rotary Kulüp üyelerinin katılımıyla Seyhan Oteli'nde gerçekleşti. Seyhan Rotary Kulübü Dönem Başkanı Emre YILDIRIM'dan ödülünü alan Ümmiye Koçak törende konuşma yaparak duygularını paylaştı.

Ümmiye Koçak, tarlalarda çalışarak kazandığı paraları biriktirerek kadına karşı şiddet sorununu anlatan “Yün Bebek” filmini yazmış ve yönetmiştir. 49. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde galası yapılan film, Ümmiye Koçak’a New York Avrasya Film Festivali’nde “Sinemada en iyi Avrasyalı Kadın Sanatçı” ödülünü kazanmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.