Seyhanlı Erkek Voleybolcular zirvede

SPOR 19.01.2021 - 16:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1946+ kez okundu.
 

Seyhanlı Erkek Voleybolcular zirvede

Deplasmanlı Erkekler Voleybol 2.Ligi 4.Grup’ta mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü geçtiğimiz hafta sonu Menderes Spor Salonu’nda karşılaştığı Seyhan Yıldırımspor’u 3-2 yenerek grupta liderlik koltuğuna yükseldi.   GALİBİYET SERİSİ YAKALADI Akkapı Teknik Anadolu Lisesi karşılaşması’nda alınan 3-1’lik galibiyetin ardından Ceylanpınar Umutspor’u da 3-0 yenerek Seyhan Yıldırımspor karşılaşması’na moralli bir şekilde hazırlandıklarını belirten Senrdar Pehlivan-Metin Aydın ikilisi, “ Zorda olsa kazanıp liderliğe yükseldik. Sporcularımızı kutluyoruz. Bu hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Viranşahir Eğitimgücü müsabakasına hazırlanacağız. Bizlerin her zaman yanında yer alıp desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Akif  Kemal Akay’a, sporcularımız adına teşekkür ediyoruz” dediler.   HENTBOL TAKIMI İLK YARIYI GALİBİYET İLE KAPADI Deplasmanlı Erkekler Hentbol Birinci Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü Hentbol takımı ise Pazar günü deplasmanda Mersin İdmanurdu’na konuk oldu. Rakibi karşısında iyi bir oyun sergileyerek müsabakayı kazandıklarını belirten Mavi-Beyazlı ekibin Antrenörü Kamuran Şarlıoğlu, “ İlk yarı’nın son maçını kazandığımız için mutluyuz. Ligin ikinci yarısında daha iyi neticelerin altına imza atmak adına daha çok çalışacağız. Bu karşılaşmayı unutup 28 Ocak tarihi’nde ev sahipliğini üstlendiğimiz Türkiye Kupası karşılaşmalarına odaklanacağız” diye konuştu.   BASKETBOLCULAR, BEYLİKDÜZÜ’NE KAYBETTİ 2.Lig B Grubu’nda mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü Basketbol takımı’da,cumartesi günü Menderes Spor Salonu’nda grupta yenilgisi bulunmayan Beylikdüzü İhtisas Kulübü ile karşılaştı. Mavi-Beyazlılar müsabakayı 83-69 kaybederek haftayı puansız ve üzgün tamamladı.                  

Deplasmanlı Erkekler Voleybol 2.Ligi 4.Grup’ta mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü geçtiğimiz hafta sonu Menderes Spor Salonu’nda karşılaştığı Seyhan Yıldırımspor’u 3-2 yenerek grupta liderlik koltuğuna yükseldi.

 

GALİBİYET SERİSİ YAKALADI

Akkapı Teknik Anadolu Lisesi karşılaşması’nda alınan 3-1’lik galibiyetin ardından Ceylanpınar Umutspor’u da 3-0 yenerek Seyhan Yıldırımspor karşılaşması’na moralli bir şekilde hazırlandıklarını belirten Senrdar Pehlivan-Metin Aydın ikilisi, “ Zorda olsa kazanıp liderliğe yükseldik. Sporcularımızı kutluyoruz. Bu hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Viranşahir Eğitimgücü müsabakasına hazırlanacağız. Bizlerin her zaman yanında yer alıp desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Akif  Kemal Akay’a, sporcularımız adına teşekkür ediyoruz” dediler.

 

HENTBOL TAKIMI İLK YARIYI GALİBİYET İLE KAPADI

Deplasmanlı Erkekler Hentbol Birinci Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü Hentbol takımı ise Pazar günü deplasmanda Mersin İdmanurdu’na konuk oldu. Rakibi karşısında iyi bir oyun sergileyerek müsabakayı kazandıklarını belirten Mavi-Beyazlı ekibin Antrenörü Kamuran Şarlıoğlu, “ İlk yarı’nın son maçını kazandığımız için mutluyuz. Ligin ikinci yarısında daha iyi neticelerin altına imza atmak adına daha çok çalışacağız. Bu karşılaşmayı unutup 28 Ocak tarihi’nde ev sahipliğini üstlendiğimiz Türkiye Kupası karşılaşmalarına odaklanacağız” diye konuştu.

 

BASKETBOLCULAR, BEYLİKDÜZÜ’NE KAYBETTİ

2.Lig B Grubu’nda mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü Basketbol takımı’da,cumartesi günü Menderes Spor Salonu’nda grupta yenilgisi bulunmayan Beylikdüzü İhtisas Kulübü ile karşılaştı. Mavi-Beyazlılar müsabakayı 83-69 kaybederek haftayı puansız ve üzgün tamamladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.