Şimşek, Akhisar’a gidiyor Kaplan, Bolu’yu ağırlıyor

SPOR 29.10.2019 - 14:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1851+ kez okundu.
 

Şimşek, Akhisar’a gidiyor Kaplan, Bolu’yu ağırlıyor

TFF 1. Ligde mücadele eden Adana Demirspor, bu hafta deplasmanda Akhisar Belediyespor ile Adanaspor ise kendi saha ve seyircisi önünde Boluspor ile karşı karşıya gelecek.  Bugüne kadar istediği performansı sergileyemeyen mavi lacivertliler Akhisar deplasmanından puanla dönmek istiyor. Teknik direktör değiştirerek yoluna devam eden Adana Demirspor geçen hafta Karagümrük’le karşılaştığı maçtan bir puan alabilmişti. Ligde 11 puanla 9’uncu sırada yer alan mavi lacivertlilerin 2 galibiyet 5 beraberlik 2 mağlubiyeti bulunuyor. Karşılaşma, 2 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak.  Adanaspor ise ligin 10. haftasında, 2 Kasım Cumartesi günü saat 16.30’da, 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda Boluspor ile karşı karşıya gelecek. 9 haftada ancak 7 puan toplayabilen Adanaspor puan cetvelinin 16. sırasında yer alırken kendi saha ve seyircisi önünde puan veya puanlar kazanmak istiyor. Adanaspor, bugüne kadar oynanan 9 karşılaşmada ancak bir galibiyet alabildi.
TFF 1. Ligde mücadele eden Adana Demirspor, bu hafta deplasmanda Akhisar Belediyespor ile Adanaspor ise kendi saha ve seyircisi önünde Boluspor ile karşı karşıya gelecek. 
Bugüne kadar istediği performansı sergileyemeyen mavi lacivertliler Akhisar deplasmanından puanla dönmek istiyor. Teknik direktör değiştirerek yoluna devam eden Adana Demirspor geçen hafta Karagümrük’le karşılaştığı maçtan bir puan alabilmişti. Ligde 11 puanla 9’uncu sırada yer alan mavi lacivertlilerin 2 galibiyet 5 beraberlik 2 mağlubiyeti bulunuyor. Karşılaşma, 2 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak. 
Adanaspor ise ligin 10. haftasında, 2 Kasım Cumartesi günü saat 16.30’da, 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda Boluspor ile karşı karşıya gelecek. 9 haftada ancak 7 puan toplayabilen Adanaspor puan cetvelinin 16. sırasında yer alırken kendi saha ve seyircisi önünde puan veya puanlar kazanmak istiyor. Adanaspor, bugüne kadar oynanan 9 karşılaşmada ancak bir galibiyet alabildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.