ŞİMŞEK, BALIKESİR’İ 2 GOLLE YOLLADI!

SPOR 12.05.2019 - 20:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1799+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK, BALIKESİR’İ 2 GOLLE YOLLADI!

TFF. 1 Ligin 33. haftasında Adana Demirspor, kendi saha ve seyircisi önünde Balıkesirspor’u 2-0’luk bir skorla mağlup etti. Mavi lacivertliler, aldıkları bu sonuçla 5 maçta 2 beraberlik 1 mağlubiyetin yanı sıra 2 galibiyete ulaştı. Adana Demirspor, biri penaltıdan iki golü ilk yarıda kaydetti. İlk golü 26. dakikada Oleksandr Gladkiy atarken ikinci golü ise penaltıdan Mickael Pote attı. Maçta ikinci yarı ise gol olmadı. Adana Demirspor aldığı bu galibiyetle ligin 7. sırasındaki yerini korudu. Mavi lacivertliler ligde oynadıkları 33 maçta 16 galibiyet, 7 beraberlik 10 mağlubiyet aldı. Adana Demirspor, bu süre zarfında rakip fileleri 48 kez havalandırırken kendi kalesinde ise 35 gol gördü. Mavi lacivertlilerin 55 puanı var.   

TFF. 1 Ligin 33. haftasında Adana Demirspor, kendi saha ve seyircisi önünde Balıkesirspor’u 2-0’luk bir skorla mağlup etti.

Mavi lacivertliler, aldıkları bu sonuçla 5 maçta 2 beraberlik 1 mağlubiyetin yanı sıra 2 galibiyete ulaştı. Adana Demirspor, biri penaltıdan iki golü ilk yarıda kaydetti. İlk golü 26. dakikada Oleksandr Gladkiy atarken ikinci golü ise penaltıdan Mickael Pote attı. Maçta ikinci yarı ise gol olmadı.

Adana Demirspor aldığı bu galibiyetle ligin 7. sırasındaki yerini korudu. Mavi lacivertliler ligde oynadıkları 33 maçta 16 galibiyet, 7 beraberlik 10 mağlubiyet aldı. Adana Demirspor, bu süre zarfında rakip fileleri 48 kez havalandırırken kendi kalesinde ise 35 gol gördü. Mavi lacivertlilerin 55 puanı var. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.