ŞİMŞEK, BANDIRMA İLE SEVİNDİRDİ TOROS KAPLANI TUZLA KARŞISINDA!

SPOR 28.02.2021 - 16:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2611+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK, BANDIRMA İLE SEVİNDİRDİ TOROS KAPLANI TUZLA KARŞISINDA!

  TFF 1. Lig’den 24. haftasında Adana Demirspor, Bandırmaspor’u 2-0’lık skorla yenerek Süper Lig hedefine ilerlemeyi sürdürdü. Cüneyt Dumlupınar’la yolların ayrılmasının ardından Teknik Direktör Samet Aybaba ile anlaşan mavi lacivertli kulüp, 6 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da deplasmanda ligin ikinci sırasındaki Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Bu arada, ligin 12. sırasındaki Adanaspor, deplasmanda saat 13.30’da Tuzlaspor ile karşılaşacak.  BANDIRMA MAÇI  Adana Demirspor, 3 maç sonra galip gelerek taraftarın da yüzünü güldürdü. Mavi lacivertlilerin 42 puanla 5. sırada yeralıyor. 52. dakikada Adana Demirspor atağında, sağ kanattan Yunus'un ara pasıyla ceza sahası çizgisinde meşin yuvarlakla buluşan Sinan, iyi vurdu. 1-0 63. dakikada Adana Demirspor’un ikinci golü geldi. Bandırmaspor'da Taha'nın hatasıyla topla buluşan Pa Dibba, ceza sahası içerisinde Mehmet Akyüz'ü gördü. Akyüz, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 2-0. Maç bu skorlar sona erdi.

 

TFF 1. Lig’den 24. haftasında Adana Demirspor, Bandırmaspor’u 2-0’lık skorla yenerek Süper Lig hedefine ilerlemeyi sürdürdü. Cüneyt Dumlupınar’la yolların ayrılmasının ardından Teknik Direktör Samet Aybaba ile anlaşan mavi lacivertli kulüp, 6 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da deplasmanda ligin ikinci sırasındaki Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Bu arada, ligin 12. sırasındaki Adanaspor, deplasmanda saat 13.30’da Tuzlaspor ile karşılaşacak. 
BANDIRMA MAÇI 
Adana Demirspor, 3 maç sonra galip gelerek taraftarın da yüzünü güldürdü. Mavi lacivertlilerin 42 puanla 5. sırada yeralıyor.
52. dakikada Adana Demirspor atağında, sağ kanattan Yunus'un ara pasıyla ceza sahası çizgisinde meşin yuvarlakla buluşan Sinan, iyi vurdu. 1-0
63. dakikada Adana Demirspor’un ikinci golü geldi. Bandırmaspor'da Taha'nın hatasıyla topla buluşan Pa Dibba, ceza sahası içerisinde Mehmet Akyüz'ü gördü. Akyüz, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 2-0. Maç bu skorlar sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.