ŞİMŞEK ÇARPIYOR!

SPOR 14.03.2021 - 18:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2185+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK ÇARPIYOR!

Adana Demirspor, İstanbul galibiyeti ile 3’te 3 yaptı, Süper Lig’den kopmadığını gözler önüne serdi.
  Adana Demirspor, ligin zirvesindeki iki takım karşısında galibiyet alarak çıkışını sürdürdü. Önceki hafta Samsunspor’u 2-0’lık skorla mağlup eden mavi lacivertliler Cumartesi günü de İstanbulspor’u Dippa ve Gökhan İnler’in golleriyle yenerek Süper Lig yolunda hanesine 3 puan daha yazdırdı.  Teknik Direktör Samet Aybaba’nın gözetiminde iki önemli karşılaşmayı kazanan Adana Demirspor, bu hafta ise 20 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da deplasmanda Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek.   Ligin 3’ncü sırasına oturan Şimşek’in 26 maçta 48 puanı bulunuyor. Mavi lacivertliler, bu karşılaşmalarda 14 galibiyet, 6 beraberlik, 6 da mağlubiyet aldı.
Adana Demirspor, İstanbul galibiyeti ile 3’te 3 yaptı, Süper Lig’den kopmadığını gözler önüne serdi.

 

Adana Demirspor, ligin zirvesindeki iki takım karşısında galibiyet alarak çıkışını sürdürdü. Önceki hafta Samsunspor’u 2-0’lık skorla mağlup eden mavi lacivertliler Cumartesi günü de İstanbulspor’u Dippa ve Gökhan İnler’in golleriyle yenerek Süper Lig yolunda hanesine 3 puan daha yazdırdı. 
Teknik Direktör Samet Aybaba’nın gözetiminde iki önemli karşılaşmayı kazanan Adana Demirspor, bu hafta ise 20 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da deplasmanda Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek.  
Ligin 3’ncü sırasına oturan Şimşek’in 26 maçta 48 puanı bulunuyor. Mavi lacivertliler, bu karşılaşmalarda 14 galibiyet, 6 beraberlik, 6 da mağlubiyet aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.