Şimşek, Dersim’e hazır

SPOR 31.10.2018 - 15:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1085+ kez okundu.
 

Şimşek, Dersim’e hazır

  Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası 4.turunda yarın Dersim 62 Spor ile oynayacağı maçının hazırlıklarını tamamladı. Adana Gençlerbirliği Tesisleri'nde teknik direktör Hakan Kutlu yönetimindeki antrenman saat 11.00’de başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda yapılan çift kale maç ve bireysel çalışmayla sona erdi. Antrenmana, Ümraniyespor maçında sakatlanan HerveKage ve İsmail Konuk katılmadı. Adana Demirspor, Dersim 62 Spor ile yarın 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda 15.00’da karşılaşacak ve maçı Özgüç Türkalp yönetecek.

 

Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası 4.turunda yarın Dersim 62 Spor ile oynayacağı maçının hazırlıklarını tamamladı.

Adana Gençlerbirliği Tesisleri'nde teknik direktör Hakan Kutlu yönetimindeki antrenman saat 11.00’de başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda yapılan çift kale maç ve bireysel çalışmayla sona erdi.

Antrenmana, Ümraniyespor maçında sakatlanan HerveKage ve İsmail Konuk katılmadı.

Adana Demirspor, Dersim 62 Spor ile yarın 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda 15.00’da karşılaşacak ve maçı Özgüç Türkalp yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.