ŞİMŞEK GİRAY DA KARAR KILDI

SPOR 08.06.2017 - 14:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1657+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK GİRAY DA KARAR KILDI

  Adana Demirspor Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu Teknik Adam sorununu, Giray Bulak ile çözüme kavuşturdu. Günlerdir merakla beklenen Teknik Direktör kim olacak sorusu nihayet yanıt buldu.   Önümüzde ki sezon Adana Demirspor da hangi teknik adamın görev alacağı merak edilirken, Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlunun geçtiğimiz günler de telefon ile görüşerek Adana ya davet ettiği. Teknik adam Giray Bulak dün şehrimize gelerek Başkan Mehmet Gökoğlu ile görüştü. Kulüp menfaatleri doğrultusunda her türlü ayrıntıyı masaya yatıran Gökoğlunun, Giray Bulak ile perensip de anlaşarak el sıkıştığı öğrenildi. Resmi sözleşmenin bir iki gün içerisinde, imzalanacağı gazetemize gelen bilgiler arasında yer aldı 

 

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu Teknik Adam sorununu, Giray Bulak ile çözüme kavuşturdu. Günlerdir merakla beklenen Teknik Direktör kim olacak sorusu nihayet yanıt buldu.

 

Önümüzde ki sezon Adana Demirspor da hangi teknik adamın görev alacağı merak edilirken, Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlunun geçtiğimiz günler de telefon ile görüşerek Adana ya davet ettiği. Teknik adam Giray Bulak dün şehrimize gelerek Başkan Mehmet Gökoğlu ile görüştü. Kulüp menfaatleri doğrultusunda her türlü ayrıntıyı masaya yatıran Gökoğlunun, Giray Bulak ile perensip de anlaşarak el sıkıştığı öğrenildi.

Resmi sözleşmenin bir iki gün içerisinde, imzalanacağı gazetemize gelen bilgiler arasında yer aldı 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.