ŞİMŞEK, GİRESUN KARŞISINDA!

SPOR 09.12.2018 - 17:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1225+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK, GİRESUN KARŞISINDA!

  TFF 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor bugün Giresunspor ile karşılaşacak. 5 Ocak Fatih Terim Stadı'ndaki karşılaşma saat 19.00'de başlıyor.  Mavi laciverliler, ligin 15. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dünkü antrenmanla sonlandırdı. Ziraat Türkiye Kupası'nda M.Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor, Aytaç Durak Tesisleri'nde Teknik Direktör Yılmaz Vural yönetiminde yapılan antrenmanda, Başakşehir ile oynanan karşılaşmada 11'deki oyuncularla, rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Diğer futbolcular ise ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma çalışması yaptı. Antrenman yarı sahada çift kale maçla sona erdi. Adana Demirspor 14 haftadır sürdürdüğü mücadelede 23 puanla 7. sırasında yeralıyor. Mavi lacivertliler, bu süre zarfında 7 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı. Adana Demirspor Attığı 18 gole karşılık kalesinde 13 gol gördü.  Giresunspor ise 14 haftada 17 puan toplayabildi. Yeşil beyazlılar, 5 galibiyet, 2 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı. Giresunspor attığı 16 gole karşılık ağlarında 18 gol gördü.

 

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor bugün Giresunspor ile karşılaşacak. 5 Ocak Fatih Terim Stadı'ndaki karşılaşma saat 19.00'de başlıyor. 
Mavi laciverliler, ligin 15. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dünkü antrenmanla sonlandırdı. Ziraat Türkiye Kupası'nda M.Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor, Aytaç Durak Tesisleri'nde Teknik Direktör Yılmaz Vural yönetiminde yapılan antrenmanda, Başakşehir ile oynanan karşılaşmada 11'deki oyuncularla, rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Diğer futbolcular ise ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma çalışması yaptı. Antrenman yarı sahada çift kale maçla sona erdi. Adana Demirspor 14 haftadır sürdürdüğü mücadelede 23 puanla 7. sırasında yeralıyor. Mavi lacivertliler, bu süre zarfında 7 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı. Adana Demirspor Attığı 18 gole karşılık kalesinde 13 gol gördü. 
Giresunspor ise 14 haftada 17 puan toplayabildi. Yeşil beyazlılar, 5 galibiyet, 2 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı. Giresunspor attığı 16 gole karşılık ağlarında 18 gol gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.