ŞİMŞEK, HATAYSPOR'U YENMEK İSTİYOR

SPOR 08.10.2019 - 11:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1954+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK, HATAYSPOR'U YENMEK İSTİYOR

  TFF 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, deplasmanda 14 puanla ligin 2. sırasında yer alan Hatayspor'u yenerek Menemen Belediyespor yenilgisini unutmak istiyor.  Mavi lacivertliler, ligin 7. haftasında puan cetevelinde 10 puanla 9. sırada yer alıyor. Adana Demirspor bu haftaya kadar 2 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Mavi lacivertliler 8 gol atarken, kalesinde 4 gol gördü. Mavi lacivertliler, Hatayspor ile Cumartesi saat 14.00'te karşı karşıya gelecek. TOROS KAPLANI İSTANBUL'LA OYNUYOR  Adanaspor ise bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Pazar günü saat 19.00'da oynanacak.  Turuncu beyazlılar, ligde 1 galibiyet, 3 beraberlik 3 mağlubiyet aldı. Toros kaplanları, 6 puanla puan cetvelinin 14. sırasında yer alıyor.

 


TFF 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, deplasmanda 14 puanla ligin 2. sırasında yer alan Hatayspor'u yenerek Menemen Belediyespor yenilgisini unutmak istiyor. 
Mavi lacivertliler, ligin 7. haftasında puan cetevelinde 10 puanla 9. sırada yer alıyor. Adana Demirspor bu haftaya kadar 2 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Mavi lacivertliler 8 gol atarken, kalesinde 4 gol gördü. Mavi lacivertliler, Hatayspor ile Cumartesi saat 14.00'te karşı karşıya gelecek.

TOROS KAPLANI İSTANBUL'LA OYNUYOR 
Adanaspor ise bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Pazar günü saat 19.00'da oynanacak. 
Turuncu beyazlılar, ligde 1 galibiyet, 3 beraberlik 3 mağlubiyet aldı. Toros kaplanları, 6 puanla puan cetvelinin 14. sırasında yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.