ŞİMŞEK, İLK YARI YENİLDİĞİ DENİZLİ’YLE KARŞILAŞIYOR

SPOR 21.01.2019 - 17:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2264+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK, İLK YARI YENİLDİĞİ DENİZLİ’YLE KARŞILAŞIYOR

TFF 1. Lig’in ikinci yarısına Karabükspor’u 1-0 mağlup ederek iyi başlayan Adana Demirspor, bu hafta deplasmanda ligin ikinci sırasındaki Denizlispor ile karşılaşacak. Mavi lacivertliler, ligin ilk yarısında kendi saha ve seyircileri önünde Denizlispor’a 1-0 yenilmişti.  18 MAÇTA 27 PUAN TOPLADILAR Mavi lacivertliler, şu an 27 puanla ligin 9’ncu sırasında yer alıyor. Adana Demirspor oynağı 18 karşılaşmada, 8 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı. 23 golle rakip fileleri havalandıran mavi lacivertli futbolcular, kalelerinde 19 gördü.   KAZANMAYA OYNADILAR Hakan Kutlu’nun ayrılmasından sonra teknik direktörlüğe getirilen Yılmaz Vural’la ligin ilk yarısından sonra verilen arayı Antalya’daki kampla iyi geçirdiği gözlenen futbolcuların en son oynadıkları Karabükspor maçındaki kazanma istekleri dikkat çekti.  DENİZLİ, LİGİN 2’NCİ SIRASINDA  Mavi lacivertliler, Denizlispor ile 26 Ocak Cumartesi saat 13.00’te karşı karşıya gelecek. Denizlispor, bugüne kadar oynadığı 18 maçta 39 puan toplarken; 12 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Yeşil siyahlılar, 30 gol atarken, 17 golü de kalelerinde gördü.

TFF 1. Lig’in ikinci yarısına Karabükspor’u 1-0 mağlup ederek iyi başlayan Adana Demirspor, bu hafta deplasmanda ligin ikinci sırasındaki Denizlispor ile karşılaşacak. Mavi lacivertliler, ligin ilk yarısında kendi saha ve seyircileri önünde Denizlispor’a 1-0 yenilmişti. 

18 MAÇTA 27 PUAN TOPLADILAR
Mavi lacivertliler, şu an 27 puanla ligin 9’ncu sırasında yer alıyor. Adana Demirspor oynağı 18 karşılaşmada, 8 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı. 23 golle rakip fileleri havalandıran mavi lacivertli futbolcular, kalelerinde 19 gördü.  
KAZANMAYA OYNADILAR
Hakan Kutlu’nun ayrılmasından sonra teknik direktörlüğe getirilen Yılmaz Vural’la ligin ilk yarısından sonra verilen arayı Antalya’daki kampla iyi geçirdiği gözlenen futbolcuların en son oynadıkları Karabükspor maçındaki kazanma istekleri dikkat çekti. 
DENİZLİ, LİGİN 2’NCİ SIRASINDA 
Mavi lacivertliler, Denizlispor ile 26 Ocak Cumartesi saat 13.00’te karşı karşıya gelecek. Denizlispor, bugüne kadar oynadığı 18 maçta 39 puan toplarken; 12 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Yeşil siyahlılar, 30 gol atarken, 17 golü de kalelerinde gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.