ŞİMŞEK, KARAGÜMRÜK KAPLAN, BALIKESİR’LE OYNUYOR!

SPOR 21.10.2019 - 13:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2357+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK, KARAGÜMRÜK KAPLAN, BALIKESİR’LE OYNUYOR!

  TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, Hatayspor yenilgisini unutmak istiyor. Murat Sancak’ın başkanlığı bıkacağını açıklamasının ardından hayli zorlu günler yaşayacak Adana Demirspor,  bu hafta Pazar günü saat 19.00’da Karagümrük’le karşılaşacak.  Mavi lacivertliler,  ligin 8 haftasında 10 puanla puan cetvelinin 11. sırasında yer alıyor. Hatayspor’a 2-1’ik skorla yenilmenin ardından açıklama yapan Teknik Direktör Uğur Tütüneker, topla oynama yüzdesinin düşüklüğünden yakındı. Tütüneker, “Hatay’ın zaten iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Topla oynama yüzdesinin fazla olduğunu biliyoruz. Bu maçta da böyle oldu. Golden sonra topun daha fazla bizde kalması lazımdı, bunu yapamadık. Son kritik paslar da gelmeyince sıkıntı oldu. Mücadele olarak fena değildi ancak topla oynama yüzdemiz iyi olsaydı daha iyi olurdu” diyerek yaşadıkları sorunlara dikkat çekti.   Adanaspor ise kendi saha ve seyircisi önünde İstanbulspor’la 2-2 berabere kaldı. Turuncu beyazlılar 8 maçında 4’ünde sahadan beraberlikle ayrıldı. 7 puanla 14. sırada yer alan Adanaspor, deplasmanda, cumartesi günü, 13 puanla ligin 6’ncı sırasında yeralan Balıkesir’le saat 16.30’da karşı karşıya gelecek.

 


TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, Hatayspor yenilgisini unutmak istiyor. Murat Sancak’ın başkanlığı bıkacağını açıklamasının ardından hayli zorlu günler yaşayacak Adana Demirspor,  bu hafta Pazar günü saat 19.00’da Karagümrük’le karşılaşacak. 
Mavi lacivertliler,  ligin 8 haftasında 10 puanla puan cetvelinin 11. sırasında yer alıyor. Hatayspor’a 2-1’ik skorla yenilmenin ardından açıklama yapan Teknik Direktör Uğur Tütüneker, topla oynama yüzdesinin düşüklüğünden yakındı. Tütüneker, “Hatay’ın zaten iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Topla oynama yüzdesinin fazla olduğunu biliyoruz. Bu maçta da böyle oldu. Golden sonra topun daha fazla bizde kalması lazımdı, bunu yapamadık. Son kritik paslar da gelmeyince sıkıntı oldu. Mücadele olarak fena değildi ancak topla oynama yüzdemiz iyi olsaydı daha iyi olurdu” diyerek yaşadıkları sorunlara dikkat çekti.  
Adanaspor ise kendi saha ve seyircisi önünde İstanbulspor’la 2-2 berabere kaldı. Turuncu beyazlılar 8 maçında 4’ünde sahadan beraberlikle ayrıldı. 7 puanla 14. sırada yer alan Adanaspor, deplasmanda, cumartesi günü, 13 puanla ligin 6’ncı sırasında yeralan Balıkesir’le saat 16.30’da karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.