ŞİMŞEK, KAZANMANIN YOLLARINI ARAYACAK

SPOR 28.11.2019 - 17:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1130+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK, KAZANMANIN YOLLARINI ARAYACAK

  TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, bu hafta deplasmanda Giresunspor’la karşı karşıya gelecek. Osmanlıspor galibiyetinin ardından Giresun maçı hazırlıklarını sürdüren mavi lacivertliler, bu maçtan da galip ayrılmanın yollarını arayacak.  TÜTÜNEKER’İN KARNESİ  Ümit Özat’la yolların ayrılmasından sonra takımın başına geçen Teknik Direktör Uğur Tütüneker, daha önce iki takımı Süper Lig’e çıkaran başarılı bir isim. Adana Demirspor’u Süper Lige çıkarmak istediğini her fırsatta dile getiren Tüküneker, takımın başında sahaya çıktığı 9 lig maçından 2 galibiyetle ayrıldı. Adana Demirspor 9 karşılaşmada, 4 beraberlik alıp, 3 kez de mağlup oldu. Tütüneker’li Adana Demirspor, 14 gol atarken kalesinde 13 gol gördü ve 9 haftada 10 puan toplayabildi. Mavi lacivertliler, puan cetvelinin ise 10. sırasında yer alıyor.  Giresunspor’la 1 Aralık Pazar günü saat 14.00’te karşılaşacak Adana Demirspor’un son durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Uğur Tütüneker,  Giresun’a kazanmaya gideceklerini belirterek, “Bu karşılaşmayı da kazanırsak üst üst üste iki galibiyet iyi olur. Hedefimiz Süper Lig’e çıkmak. Kötü bir gidişat vardı onu toparlamaya çalışıyoruz. Mantaliteyi biraz daha oturtabilirsek güzel şeyler olacak” dedi.  FORMAYI HAK ETMEK İÇİN MÜCADELE GEREKİR  Formayı hak etmek isteyen futbolcuların mücadele etmesi gerektiğine dikkat çeken Tütüneker, yollarına ancak mücadele ederek devam edebileceklerini söyledi. Osmanlıspor maçının ilk ve ikinci yarısını farklı değerlendirmek gerektiğine dikkat çeken başarılı teknik direktör, ilk yarıda futbolcuların kazanmaya odaklı oynayıp, yapmak istediklerini sahaya yansıttıklarına vurgu yaptı. Baskı yapabilen ve pozisyon üreten bir futbol sergilediklerine dikkat çeken Uğur Tütüneker, ikinci yarıda sergilenen futbolda ise geriye çekilmeler olduğunu bundan dolayı rakibin takımın üzerine geldiğini ifade etti.   ÇIKIŞI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ  Osmanlıspor galibiyetinin takım için iyi bir moral olduğunu anlatan Tütüneker, “Giresun maçını da kazanarak iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz” dedi. Osmanlı maçı ile takımın üstündeki stresi attığını dile getiren başarılı çalıştırıcı, her maçta galip gelmenin kolay olmadığını ifade ederek, şöyle konuştu: “İyi işler yapmayı planlıyoruz. Futbolcuları da değerlendirecek olursak; Samet iyi oynadı ve iki gol attı. Oyuncular Adana Demirspor için mücadeleye istekli olmalı. Teknik direktörün zorlaması ile olmaz. Kadro dışı kalanlardan Berk’i değerlendirdik. Osmanlı karşılaşmasında iyi oyun ortaya koydu. Şu an sıkıntımız yok. Mehmet ve Emrullah’ın sakatlıkları var. Volkan antrenmanlara çıkacak. Hafta sonuna yetişip yetişmeyeceği belli değil.”

 


TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, bu hafta deplasmanda Giresunspor’la karşı karşıya gelecek. Osmanlıspor galibiyetinin ardından Giresun maçı hazırlıklarını sürdüren mavi lacivertliler, bu maçtan da galip ayrılmanın yollarını arayacak. 
TÜTÜNEKER’İN KARNESİ 
Ümit Özat’la yolların ayrılmasından sonra takımın başına geçen Teknik Direktör Uğur Tütüneker, daha önce iki takımı Süper Lig’e çıkaran başarılı bir isim. Adana Demirspor’u Süper Lige çıkarmak istediğini her fırsatta dile getiren Tüküneker, takımın başında sahaya çıktığı 9 lig maçından 2 galibiyetle ayrıldı. Adana Demirspor 9 karşılaşmada, 4 beraberlik alıp, 3 kez de mağlup oldu. Tütüneker’li Adana Demirspor, 14 gol atarken kalesinde 13 gol gördü ve 9 haftada 10 puan toplayabildi. Mavi lacivertliler, puan cetvelinin ise 10. sırasında yer alıyor. 
Giresunspor’la 1 Aralık Pazar günü saat 14.00’te karşılaşacak Adana Demirspor’un son durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Uğur Tütüneker,  Giresun’a kazanmaya gideceklerini belirterek, “Bu karşılaşmayı da kazanırsak üst üst üste iki galibiyet iyi olur. Hedefimiz Süper Lig’e çıkmak. Kötü bir gidişat vardı onu toparlamaya çalışıyoruz. Mantaliteyi biraz daha oturtabilirsek güzel şeyler olacak” dedi. 
FORMAYI HAK ETMEK İÇİN MÜCADELE GEREKİR 
Formayı hak etmek isteyen futbolcuların mücadele etmesi gerektiğine dikkat çeken Tütüneker, yollarına ancak mücadele ederek devam edebileceklerini söyledi. Osmanlıspor maçının ilk ve ikinci yarısını farklı değerlendirmek gerektiğine dikkat çeken başarılı teknik direktör, ilk yarıda futbolcuların kazanmaya odaklı oynayıp, yapmak istediklerini sahaya yansıttıklarına vurgu yaptı. Baskı yapabilen ve pozisyon üreten bir futbol sergilediklerine dikkat çeken Uğur Tütüneker, ikinci yarıda sergilenen futbolda ise geriye çekilmeler olduğunu bundan dolayı rakibin takımın üzerine geldiğini ifade etti.  
ÇIKIŞI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ 
Osmanlıspor galibiyetinin takım için iyi bir moral olduğunu anlatan Tütüneker, “Giresun maçını da kazanarak iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz” dedi. Osmanlı maçı ile takımın üstündeki stresi attığını dile getiren başarılı çalıştırıcı, her maçta galip gelmenin kolay olmadığını ifade ederek, şöyle konuştu: “İyi işler yapmayı planlıyoruz. Futbolcuları da değerlendirecek olursak; Samet iyi oynadı ve iki gol attı. Oyuncular Adana Demirspor için mücadeleye istekli olmalı. Teknik direktörün zorlaması ile olmaz. Kadro dışı kalanlardan Berk’i değerlendirdik. Osmanlı karşılaşmasında iyi oyun ortaya koydu. Şu an sıkıntımız yok. Mehmet ve Emrullah’ın sakatlıkları var. Volkan antrenmanlara çıkacak. Hafta sonuna yetişip yetişmeyeceği belli değil.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.