ŞİMŞEK ‘NOKTA TRANSFER’ PEŞİNDE

SPOR 11.06.2017 - 14:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1933+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK ‘NOKTA TRANSFER’ PEŞİNDE

  Adana Demirspor’da Teknik direktör konusunu Giray Bulak ile anlaşarak netleştiren Yönetim Kurulu, futbolcu transferinde işi sıkı tutuyor.   Mavi-Lacivertli ekip, iç transferi bitirmeye çalışırken bir diğer yandan dış transferde alacağı futbolculara yöneldi. PTT 1. Lig’de başarılı olmuş futbolcuları gündemine alan transfer komitesi üyeleri, yabancı futbolcu konusunda aceleci olmak istemiyor. Futbolcu transferi konusunda işi sıkı tutan Demirspor Yönetimi, nokta transferler yaparak yeni sezona girme arzusunda. Özellikle yabancı futbolcu konusunda çok titiz bir çalışma içinde olan transfer komitesi Başkanı Aziz Kaya, Şentürk Çalık, Mustafa İzğioğlu ve Şerif Güler mavi-lacivertli formayı emanet edecekleri futbolcuları özenle seçmeye çalışıyor. 

 

Adana Demirspor’da Teknik direktör konusunu Giray Bulak ile anlaşarak netleştiren Yönetim Kurulu, futbolcu transferinde işi sıkı tutuyor.

 

Mavi-Lacivertli ekip, iç transferi bitirmeye çalışırken bir diğer yandan dış transferde alacağı futbolculara yöneldi. PTT 1. Lig’de başarılı olmuş futbolcuları gündemine alan transfer komitesi üyeleri, yabancı futbolcu konusunda aceleci olmak istemiyor.

Futbolcu transferi konusunda işi sıkı tutan Demirspor Yönetimi, nokta transferler yaparak yeni sezona girme arzusunda. Özellikle yabancı futbolcu konusunda çok titiz bir çalışma içinde olan transfer komitesi Başkanı Aziz Kaya, Şentürk Çalık, Mustafa İzğioğlu ve Şerif Güler mavi-lacivertli formayı emanet edecekleri futbolcuları özenle seçmeye çalışıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.