Şimşek, Sancak’sız ilk maçta Boluspor’u mağlup etti!

SPOR 31.01.2021 - 18:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2351+ kez okundu.
 

Şimşek, Sancak’sız ilk maçta Boluspor’u mağlup etti!

  TFF 1. Lig'in 19. haftasında Adana Demirspor, deplasmanda Boluspor’u 2-1’lik skorla yenmeyi başardı. Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak’ın başkanlık görevini bıraktıktan sonra ilk maçını Bolu ile yapan mavi lacivertliler, Adana’ya 3 puanla dönüyor.  Bolu Atatürk Stadı’ndaki karşılaşmada Adana Demirspor’un golleri Emircan Altıntaş ve Hasan Kılıç'tan (penaltı) geldi. Boluspor'un tek golünü Arda Köksal attı. Bu galibiyetle Adana Demirspor puanını; 34'e çıkardı.

 

TFF 1. Lig'in 19. haftasında Adana Demirspor, deplasmanda Boluspor’u 2-1’lik skorla yenmeyi başardı. Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak’ın başkanlık görevini bıraktıktan sonra ilk maçını Bolu ile yapan mavi lacivertliler, Adana’ya 3 puanla dönüyor. 
Bolu Atatürk Stadı’ndaki karşılaşmada Adana Demirspor’un golleri Emircan Altıntaş ve Hasan Kılıç'tan (penaltı) geldi. Boluspor'un tek golünü Arda Köksal attı. Bu galibiyetle Adana Demirspor puanını; 34'e çıkardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.