Sinema ve Televizyon Yüksek Lisans tanıtım toplantısı için geri sayım başladı

19.08.2019 - 16:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1730+ kez okundu.
 

Sinema ve Televizyon Yüksek Lisans tanıtım toplantısı için geri sayım başladı

İstanbul Bilgi Üniversitesi, yüksek lisans adayı öğrencileri bilgilendirmek ve sektöre yönelik fikir alışverişi yapmak amacıyla “Sinema ve Televizyon Yüksek Lisans Programı Tanıtım Toplantısı” düzenliyor Sinema ve Televizyon Yüksek Lisans Program Direktörü Prof. Dr. Feride Çiçekoğlu’nun aday öğrencilerle bir araya geleceği toplantı İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde düzenlenecek. 24 Ağustos 2019 Cumartesi günkü toplantıda öğrenciler, yüksek lisans programının içeriğine ve başvuru sürecine dair tüm sorularına yanıt bulabilecek. Detaylı bilgi ve kayıt için http://bit.ly/2KmD38B web adresi ziyaret edilebilir.  

İstanbul Bilgi Üniversitesi, yüksek lisans adayı öğrencileri bilgilendirmek ve sektöre yönelik fikir alışverişi yapmak amacıyla “Sinema ve Televizyon Yüksek Lisans Programı Tanıtım Toplantısı” düzenliyor

Sinema ve Televizyon Yüksek Lisans Program Direktörü Prof. Dr. Feride Çiçekoğlu’nun aday öğrencilerle bir araya geleceği toplantı İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde düzenlenecek. 24 Ağustos 2019 Cumartesi günkü toplantıda öğrenciler, yüksek lisans programının içeriğine ve başvuru sürecine dair tüm sorularına yanıt bulabilecek.
Detaylı bilgi ve kayıt için http://bit.ly/2KmD38B web adresi ziyaret edilebilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.