Sınıf arkadaşı doktorlar 25. yıl plaketini birlikte aldı

GÜNDEM 15.03.2018 - 12:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2696+ kez okundu.
 

Sınıf arkadaşı doktorlar 25. yıl plaketini birlikte aldı

  1993’te aynı fakülteden mezun olan ve Tarsus’ta aynı hastanede çalışan Nöroloji Uzm. Dr. Özgür Ünal ve Genel Cerrahi Uzm. Op. Dr. İbrahim Halil Karakan, ‘Hekimlikte 25’nci yıl’ plaketini de birlikte aldı   MERSİN Tabip Odası’nın 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında düzenlediği tören, Tarsus ilçesindeki Medical Park Hastanesi’nde görev yapan iki doktor için farklı bir anlam kazandı. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden 1993’te birlikte mezun olan, şimdi aynı hastanede çalışan Nöroloji Uzm. Dr. Özgür Ünal ve Genel Cerrahi Uzm. Op. Dr. İbrahim Halil Karakan, ‘Hekimlikte 25’nci yıl’ plaketini de birlikte aldı.   YİNE DOKTOR OLURDUM Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi Barış Salonu’nda düzenlenen ve Mersin Tabip Odası Başkanı Dr. Ful Uğurhan’ın yönettiği törende, 60 yıl ve üstü, 50, 40 ve 25 yılını dolduran doktorlara plaket verildi. Nöroloji Uzmanı Dr. Özgür Ünal 25 yıl plaketini alırken, “Mesleğimi şimdiye kadar alnım açık şekilde yaptığımı düşünüyorum” dedi. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İbrahim Halil Karakan ise “Dünyaya bir daha gelsem, yine doktor olurdum” diye konuştu.

 

1993’te aynı fakülteden mezun olan ve Tarsus’ta aynı hastanede çalışan Nöroloji Uzm. Dr. Özgür Ünal ve Genel Cerrahi Uzm. Op. Dr. İbrahim Halil Karakan, ‘Hekimlikte 25’nci yıl’ plaketini de birlikte aldı

 

MERSİN Tabip Odası’nın 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında düzenlediği tören, Tarsus ilçesindeki Medical Park Hastanesi’nde görev yapan iki doktor için farklı bir anlam kazandı. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden 1993’te birlikte mezun olan, şimdi aynı hastanede çalışan Nöroloji Uzm. Dr. Özgür Ünal ve Genel Cerrahi Uzm. Op. Dr. İbrahim Halil Karakan, ‘Hekimlikte 25’nci yıl’ plaketini de birlikte aldı.

 

YİNE DOKTOR OLURDUM

Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi Barış Salonu’nda düzenlenen ve Mersin Tabip Odası Başkanı Dr. Ful Uğurhan’ın yönettiği törende, 60 yıl ve üstü, 50, 40 ve 25 yılını dolduran doktorlara plaket verildi. Nöroloji Uzmanı Dr. Özgür Ünal 25 yıl plaketini alırken, “Mesleğimi şimdiye kadar alnım açık şekilde yaptığımı düşünüyorum” dedi. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İbrahim Halil Karakan ise “Dünyaya bir daha gelsem, yine doktor olurdum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.