Sıra arkadaşlığı Aşka dönüştü

05.09.2017 - 13:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2925+ kez okundu.
 

Sıra arkadaşlığı Aşka dönüştü

Okul sıralarında başlayan arkadaşlık aşka dönüşünce, evlilik yolunda ilk adımı atıp nişanlandılar. Kentimizin tanınmış gazetecilerinden Uğur Başaran’ın kuzeni Adnan Aynal, gönlünü kaptırdığı Merve Düşünür’le hayatlarını birleştirme kararı aldı. Gençlerin yuva yapma konusundaki kararına her iki ailenin büyükleri de ‘Olur’ verince, Aynal ve Düşünür aileleri çifte bayram yapmış oldu. İstanbul Üniversitesi Üstün Zekalılar Öğretmenlik Bölümü son sınıf öğrencisi olan Adnan ve Merve; lise sıralarında başlayan ve üniversitede aşka dönüşen arkadaşlıklarını düzenlenen nişan töreniyle hayat arkadaşlığına dönüştürmüş oldular. Pembe Köşk Düğün Salonu’nda yapılan nişan töreninde; sağdıçlıkları Uğur Başaran’ın oğlu Mesut Başaran ile gelinin arkadaşı Gamze Sümbül yaptı. Oldukça eğlenceli geçen nişan töreni sonrası duygularını paylaşan Adnan ve Merve çifti          “ Değerli misafirlerimiz Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımızdan Allah razı olsun. Nişan törenimizde bizleri onurlandıran tüm, yakınlarımız, misafirlerimiz ve büyüklerimize sonsuz teşekkürler ederiz. Dostluk, sevgi, saygı bu günlerde belli oluyor ve dostluğun, akrabalığın değeri anlaşılıyor. Allah’ın izniyle bu sevgi, saygı bağımız her daim böyle kuvvetli olur. Allah hepinizden razı olsun ” dedi. Gençlerin mutluluğuna ortak olan her iki aile mensupları ve davetliler, ‘Darısı düğün törenine’ temennisinde bulundular.



Okul sıralarında başlayan arkadaşlık aşka dönüşünce, evlilik yolunda ilk adımı atıp nişanlandılar.
Kentimizin tanınmış gazetecilerinden Uğur Başaran’ın kuzeni Adnan Aynal, gönlünü kaptırdığı Merve Düşünür’le hayatlarını birleştirme kararı aldı. Gençlerin yuva yapma konusundaki kararına her iki ailenin büyükleri de ‘Olur’ verince, Aynal ve Düşünür aileleri çifte bayram yapmış oldu.
İstanbul Üniversitesi Üstün Zekalılar Öğretmenlik Bölümü son sınıf öğrencisi olan Adnan ve Merve; lise sıralarında başlayan ve üniversitede aşka dönüşen arkadaşlıklarını düzenlenen nişan töreniyle hayat arkadaşlığına dönüştürmüş oldular.
Pembe Köşk Düğün Salonu’nda yapılan nişan töreninde; sağdıçlıkları Uğur Başaran’ın oğlu Mesut Başaran ile gelinin arkadaşı Gamze Sümbül yaptı.

Oldukça eğlenceli geçen nişan töreni sonrası duygularını paylaşan Adnan ve Merve çifti          “ Değerli misafirlerimiz Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımızdan Allah razı olsun. Nişan törenimizde bizleri onurlandıran tüm, yakınlarımız, misafirlerimiz ve büyüklerimize sonsuz teşekkürler ederiz.

Dostluk, sevgi, saygı bu günlerde belli oluyor ve dostluğun, akrabalığın değeri anlaşılıyor. Allah’ın izniyle bu sevgi, saygı bağımız her daim böyle kuvvetli olur. Allah hepinizden razı olsun ” dedi.

Gençlerin mutluluğuna ortak olan her iki aile mensupları ve davetliler, ‘Darısı düğün törenine’ temennisinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.