Şişecam Cam AmbalajAvrasyaAmbalaj Fuarı’na Yenilikçi Ürünleriyle Hazır

DÜNYA 27.10.2018 - 13:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1998+ kez okundu.
 

Şişecam Cam AmbalajAvrasyaAmbalaj Fuarı’na Yenilikçi Ürünleriyle Hazır

  Türkiye’nin en büyük cam ambalaj üreticisiŞişecam Cam Ambalaj, 31 Ekim-3 Kasım 2018 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan 24. Avrasya Ambalaj Fuarı’nda cam konusundaki uzmanlığını ziyaretçilerle paylaşmaya hazırlanıyor. Gıda, içecek ve sağlık sektörlerine yönelik sunduğu yenilikçi çözümlerle Şişecam Cam Ambalaj fuarda, markalı ve standart ürün portföyünü sergileyecek. Fuarın ikinci günü ev sahipliği yapacağı ‘Güvenli Cam Ambalaj Kullanımı’ semineriylede ziyaretçilere ve sektör liderlerine güvenli cam ambalajı anlatacak.     24.10.2018 –Cam sektörünün global oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu’nun cam ambalaj alanında faaliyet gösteren şirketi Şişecam Cam Ambalaj, tüketiciye cam ambalaj bilinci aşılamak amacıyla gıda, içecek ve sağlık sektörlerine yönelik yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor.   Türkiye’nin önde gelen gıda ve içecek sektörü firmalarının tek ya da en büyük cam ambalaj tedarikçisi konumundaki Şişecam Cam Ambalaj,31 Ekim-3 Kasım 2018 tarihleri arasında bu yıl 24.sü gerçekleştirilen Avrasya Ambalaj Fuarı’ndacam ambalaj konusundaki uzmanlığını ziyaretçilerle paylaşacak. Şişecam Cam Ambalaj, fuarın ikinci günü düzenleyeceği ‘Güvenli Cam Ambalaj Kullanımı’ başlıklı seminerde sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerle bir araya gelecek. Seminerde, güvenli ambalaj, cam ambalajın üstün özellikleri, cam ambalaj üretim yöntemleri gibi konular hakkında bilgi verilecek.   Salon 3, 315A no’luAvrasya Ambalaj Fuarı’nda 143 metrekarelik modern standında uzman ekibiyle ziyaretçilerini ağırlayacak olan Şişecam Cam Ambalaj, markalı ve standart ürün portföyünün yanı sıra ve ödüllü ürünlerini de sergileyecek.      

 

Türkiye’nin en büyük cam ambalaj üreticisiŞişecam Cam Ambalaj, 31 Ekim-3 Kasım 2018 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan 24. Avrasya Ambalaj Fuarı’nda cam konusundaki uzmanlığını ziyaretçilerle paylaşmaya hazırlanıyor. Gıda, içecek ve sağlık sektörlerine yönelik sunduğu yenilikçi çözümlerle Şişecam Cam Ambalaj fuarda, markalı ve standart ürün portföyünü sergileyecek. Fuarın ikinci günü ev sahipliği yapacağı ‘Güvenli Cam Ambalaj Kullanımı’ semineriylede ziyaretçilere ve sektör liderlerine güvenli cam ambalajı anlatacak.

 

 

24.10.2018 –Cam sektörünün global oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu’nun cam ambalaj alanında faaliyet gösteren şirketi Şişecam Cam Ambalaj, tüketiciye cam ambalaj bilinci aşılamak amacıyla gıda, içecek ve sağlık sektörlerine yönelik yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor.

 

Türkiye’nin önde gelen gıda ve içecek sektörü firmalarının tek ya da en büyük cam ambalaj tedarikçisi konumundaki Şişecam Cam Ambalaj,31 Ekim-3 Kasım 2018 tarihleri arasında bu yıl 24.sü gerçekleştirilen Avrasya Ambalaj Fuarı’ndacam ambalaj konusundaki uzmanlığını ziyaretçilerle paylaşacak. Şişecam Cam Ambalaj, fuarın ikinci günü düzenleyeceği ‘Güvenli Cam Ambalaj Kullanımı’ başlıklı seminerde sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerle bir araya gelecek. Seminerde, güvenli ambalaj, cam ambalajın üstün özellikleri, cam ambalaj üretim yöntemleri gibi konular hakkında bilgi verilecek.

 

Salon 3, 315A no’luAvrasya Ambalaj Fuarı’nda 143 metrekarelik modern standında uzman ekibiyle ziyaretçilerini ağırlayacak olan Şişecam Cam Ambalaj, markalı ve standart ürün portföyünün yanı sıra ve ödüllü ürünlerini de sergileyecek.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.