Sivil şehidimizi uğurladık

31.01.2018 - 15:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2542+ kez okundu.
 

Sivil şehidimizi uğurladık

  Suriye’nin İdlib şehrinde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin konvoyuna yapılan bombalı saldırıda şehit düşen sivil şehit Yasin Tanboğa, dün dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi. ŞEHİDİN EVİNDE AĞITLAR YÜKSELDİ Devlet Su İşleri’nde görevli Yasin Tanboğa, "İdlib Gerginliği Azaltma Kontrol Gücü" konvoyunda ilerlerken eli kanlı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu şehit oldu. 39 yaşındaki evli ve iki çocuk babası Tanboğa’nın cenazesi helallik alınması için merkez Seyhan ilçesi Denizli mahallesindeki baba ocağına getirildiğinde ağıtlar yükseldi. Şehidin yakınları gözyaşına boğuldu. YÜZLERCE ARAÇLIK KONVOYLA GETİRİLDİ Yüzlerce araçlık konvoyla şehidin cenazesi Kabasakal Mezarlığı’na getirildi. Şehidin böbrek hastası babası Mustafa Tanboğa, oğlunun cenaze namazına sedye ile getirildi. Törene Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Vali Mahmut Demirtaş, AK Parti Adana Milletvekili Fatma Gül Demet Sarı, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, komutanlar ile vatandaşlar katıldı.

 

Suriye’nin İdlib şehrinde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin konvoyuna yapılan bombalı saldırıda şehit düşen sivil şehit Yasin Tanboğa, dün dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

ŞEHİDİN EVİNDE AĞITLAR YÜKSELDİ

Devlet Su İşleri’nde görevli Yasin Tanboğa, "İdlib Gerginliği Azaltma Kontrol Gücü" konvoyunda ilerlerken eli kanlı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu şehit oldu. 39 yaşındaki evli ve iki çocuk babası Tanboğa’nın cenazesi helallik alınması için merkez Seyhan ilçesi Denizli mahallesindeki baba ocağına getirildiğinde ağıtlar yükseldi. Şehidin yakınları gözyaşına boğuldu.

YÜZLERCE ARAÇLIK KONVOYLA GETİRİLDİ

Yüzlerce araçlık konvoyla şehidin cenazesi Kabasakal Mezarlığı’na getirildi. Şehidin böbrek hastası babası Mustafa Tanboğa, oğlunun cenaze namazına sedye ile getirildi. Törene Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Vali Mahmut Demirtaş, AK Parti Adana Milletvekili Fatma Gül Demet Sarı, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, komutanlar ile vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.