SİYASETTE YENİ BİR ÜSLUP İÇİN DEVA’YA İHTİYAÇ VAR

SİYASET 31.01.2021 - 18:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1312+ kez okundu.
 

SİYASETTE YENİ BİR ÜSLUP İÇİN DEVA’YA İHTİYAÇ VAR

DEVA Partisi Seyhan İlçe Başkanı Halit Acı:
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Seyhan İlçe Başkanı Halit Acı, AK Parti’nin işbaşına geldiği 2002 yılında sadece ekonomik kriz olduğunu hatırlatarak, “Bugün ise sadece ekonomik kriz yok, bugün devlet krizi var” dedi.  KURALLAR VE İLKELİ SİYASET İÇİN GELİYORUZ Acı, Egemen’e yaptığı açıklamada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Adalet, eğitim ve sağlık gibi önemli kurumların da içinde olduğu bütün kurumların liyakatsiz yönetimler sebebiyle başarısız olduğuna dikkat çeken Halit Acı, “Bugün sadece ekonomik kriz için Ali Babacan’a ihtiyaç yok. Kurallar için, ilkeli siyaset ve yeni üslup için DEVA’ya ihtiyaç var” ifadelerini kullandı.  ULUSLARARASI ALANDA GÜVENİLİR BİR İSİM  Acı, ekonomide yaşanan sorunların DEVA Partisi’nin çözebileceği en kolay konular arasında yer aldığına vurgu yaparak, partisinin genel başkanı Ali Babacan’ın uluslararası alandaki güvenirliğine vurgu yaptı.  ŞEFFAF BİR YÖNETİM ORTAYA ÇIKARSA  Acı, “Türkiye’de öngörülebilir, şeffaf bir yönetim ortaya çıkarsa, yatırımlarını burada yapmak isteyen birçok uluslararası şirket olacaktır. Dışarıdan bakılınca ülkemizde 84 milyon müşteri var, ülkemiz yabancılar için de çok büyük bir pazar.” diye konuştu.  Acı, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Alman bir otomobil firması gibi bir örnek var. Şantajla getiremedik, şantajla olmuyor. ‘Ben senin araçlarını Türkiye’ye sokmam’, demekle onu yatırıma ikna edemiyorsunuz. Onu burada yatırıma, biz burada senin haklarını koruruz, burada adalet var. Burada yanlış işler olmaz. Kimse senden başka taleplerde bulunmaz. Bunu ortaya koyamadığımız için bedava arsa da verseniz, adam gelmedi. Ekonomi, Ali Babacan ve kadrolarının çözebileceği en kolay meseledir. Devlet tarafında, bürokrasi tarafından çözülmesi gereken ciddi sıkıntılar var. Bunu çözmek için meseleye şeffaf yaklaşmak lazım.”  SEYHAN’DA NELER YAPACAKLAR? DEVA Partisi Seyhan İlçe Başkanı Halit Acı, ilçe yönetimini oluşturduklarını anımsatarak, bundan sonraki süreçte mahallelerde teşkilatlanmaya hız vereceklerini kaydetti. Acı, “Seyhan’daki 96 mahallede bir milyona yakın insana kendimizi anlatmamız gerekiyor. Teşkilatlanırken bir yol haritası da ortaya çıkacak. Sorunlarla ilgili bir veri kaynağımız oluşacak. Doğru yönetmek tarafında durursak gerisi kolay olacaktır” dedi.
DEVA Partisi Seyhan İlçe Başkanı Halit Acı:

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Seyhan İlçe Başkanı Halit Acı, AK Parti’nin işbaşına geldiği 2002 yılında sadece ekonomik kriz olduğunu hatırlatarak, “Bugün ise sadece ekonomik kriz yok, bugün devlet krizi var” dedi. 

KURALLAR VE İLKELİ SİYASET İÇİN GELİYORUZ
Acı, Egemen’e yaptığı açıklamada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Adalet, eğitim ve sağlık gibi önemli kurumların da içinde olduğu bütün kurumların liyakatsiz yönetimler sebebiyle başarısız olduğuna dikkat çeken Halit Acı, “Bugün sadece ekonomik kriz için Ali Babacan’a ihtiyaç yok. Kurallar için, ilkeli siyaset ve yeni üslup için DEVA’ya ihtiyaç var” ifadelerini kullandı. 
ULUSLARARASI ALANDA GÜVENİLİR BİR İSİM 
Acı, ekonomide yaşanan sorunların DEVA Partisi’nin çözebileceği en kolay konular arasında yer aldığına vurgu yaparak, partisinin genel başkanı Ali Babacan’ın uluslararası alandaki güvenirliğine vurgu yaptı. 
ŞEFFAF BİR YÖNETİM ORTAYA ÇIKARSA 
Acı, “Türkiye’de öngörülebilir, şeffaf bir yönetim ortaya çıkarsa, yatırımlarını burada yapmak isteyen birçok uluslararası şirket olacaktır. Dışarıdan bakılınca ülkemizde 84 milyon müşteri var, ülkemiz yabancılar için de çok büyük bir pazar.” diye konuştu. 
Acı, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Alman bir otomobil firması gibi bir örnek var. Şantajla getiremedik, şantajla olmuyor. ‘Ben senin araçlarını Türkiye’ye sokmam’, demekle onu yatırıma ikna edemiyorsunuz. Onu burada yatırıma, biz burada senin haklarını koruruz, burada adalet var. Burada yanlış işler olmaz. Kimse senden başka taleplerde bulunmaz. Bunu ortaya koyamadığımız için bedava arsa da verseniz, adam gelmedi. Ekonomi, Ali Babacan ve kadrolarının çözebileceği en kolay meseledir. Devlet tarafında, bürokrasi tarafından çözülmesi gereken ciddi sıkıntılar var. Bunu çözmek için meseleye şeffaf yaklaşmak lazım.” 
SEYHAN’DA NELER YAPACAKLAR?
DEVA Partisi Seyhan İlçe Başkanı Halit Acı, ilçe yönetimini oluşturduklarını anımsatarak, bundan sonraki süreçte mahallelerde teşkilatlanmaya hız vereceklerini kaydetti. Acı, “Seyhan’daki 96 mahallede bir milyona yakın insana kendimizi anlatmamız gerekiyor. Teşkilatlanırken bir yol haritası da ortaya çıkacak. Sorunlarla ilgili bir veri kaynağımız oluşacak. Doğru yönetmek tarafında durursak gerisi kolay olacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.