SİZ EVDE KALIN SEYHAN KIZILAY YANINIZDA

GÜNDEM 28.03.2020 - 16:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2097+ kez okundu.
 

SİZ EVDE KALIN SEYHAN KIZILAY YANINIZDA

  Türk Kızılayı Seyhan Şube Başkanlığı, koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinde kalan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koştu. Hayırseverlerin bağışları ile Türk Kızılayı Seyhan Şube Başkanlığı bünyesinde kurulan Seyhan Vefa Grubu yardımlarını sürdürmeye devam ediyor. ERZAK VE TIBBI MALZEME YARDIMI YAPILDI Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsü dolayısıyla evlerinde yalnız yaşayan 65 yaş ve üstü ile engelli vatandaşları ziyaret eden Kızılay Seyhan Şube Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları sıcak yemek, erzak ve tıbbı malzeme yardımında bulunduğu etkinliğe, Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da katıldı. DEVLET VE MİLLET OLARAK VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ Hayırseverleri Seyhan Kızılay Şubesi’ne bağışta bulunmaya çağıran Kızılay Seyhan Şube Başkanı Reşat Karaca, “Devlet ve millet olarak bugünlerde daha çok kenetlenmeli, bizlerden yardım bekleyen tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanlarında olmalıyız” dedi.

 

Türk Kızılayı Seyhan Şube Başkanlığı, koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinde kalan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koştu.

Hayırseverlerin bağışları ile Türk Kızılayı Seyhan Şube Başkanlığı bünyesinde kurulan Seyhan Vefa Grubu yardımlarını sürdürmeye devam ediyor.

ERZAK VE TIBBI MALZEME YARDIMI YAPILDI

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsü dolayısıyla evlerinde yalnız yaşayan 65 yaş ve üstü ile engelli vatandaşları ziyaret eden Kızılay Seyhan Şube Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları sıcak yemek, erzak ve tıbbı malzeme yardımında bulunduğu etkinliğe, Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da katıldı.

DEVLET VE MİLLET OLARAK VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Hayırseverleri Seyhan Kızılay Şubesi’ne bağışta bulunmaya çağıran Kızılay Seyhan Şube Başkanı Reşat Karaca, “Devlet ve millet olarak bugünlerde daha çok kenetlenmeli, bizlerden yardım bekleyen tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanlarında olmalıyız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.