Skandala bak!

GÜNDEM 13.11.2018 - 17:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1616+ kez okundu.
 

Skandala bak!

  Gazetemiz yazdı. Seyhan Belediyesi ekipleri inşaatı mühürledi ancak mühürlenen inşaatta çalışmalar devam etti. Seyhan Belediyesi hakkında yapılan şikayet üzerine, Adana 2. İdare Mahkemesi, Kurtuluş mahallesi 1559 ada 690 parseldeki binayla ilgili yürütmeyi durdurma kararı almıştı.  HABERİMİZ ÜZERİNE MÜHÜRLENDİ Seyhan Belediyesi’nin şehrin göbeğindeki bir binaya usulsüz ve eski yasaya göre ruhsat vermesine yargı “dur” dedi. Gazetemizin “Mühürlemek için neyi bekliyorsunuz?” başlıklı haberi üzerine Seyhan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri dün tutanak tutup inşaatı mühürledi ancak mühürlenen inşaatta işçiler çalışmaya devam etti.  YARGI KARARINI HİÇE SAYIYORLAR Sular kavşağı olarak bilinen Kurtuluş mahallesi, Atatürk caddesi 87 nolu 11 katlı binayla ilgili yürütmeyi durdurma kararı önceki gün akşam saatlerinde Seyhan Belediyesi’ne tebliğ  edildi. Tebliği alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri harekete geçti ve şikayet konusu binayı mühürledi. Ekipler tutanak tutup gittikten sonra hiç bir şey olmamış gibi binada çalışmalar devam etti.  KİM TAKAR MÜHRÜ?  Seyhan Belediyesi hakkında yapılan şikayet üzerine, Adana 2. İdare Mahkemesi, Kurtuluş mahallesi 1559 ada 690 parseldeki binayla ilgili, konunun hukuka aykırılığının açık olduğu ve telafisi güç zararlar doğabileceği gerekçesiyle yürütmeyi durdurma kararı almıştı.  Taner Bugay’a ait Uzman Yapı Denetim Ltd. Şti’nin yapımını üstlendiği binanın mühürlenmesini şirket yetkilileri resmen takmadı.

 

Gazetemiz yazdı. Seyhan Belediyesi ekipleri inşaatı mühürledi ancak mühürlenen inşaatta çalışmalar devam etti. Seyhan Belediyesi hakkında yapılan şikayet üzerine, Adana 2. İdare Mahkemesi, Kurtuluş mahallesi 1559 ada 690 parseldeki binayla ilgili yürütmeyi durdurma kararı almıştı. 
HABERİMİZ ÜZERİNE MÜHÜRLENDİ
Seyhan Belediyesi’nin şehrin göbeğindeki bir binaya usulsüz ve eski yasaya göre ruhsat vermesine yargı “dur” dedi. Gazetemizin “Mühürlemek için neyi bekliyorsunuz?” başlıklı haberi üzerine Seyhan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri dün tutanak tutup inşaatı mühürledi ancak mühürlenen inşaatta işçiler çalışmaya devam etti. 
YARGI KARARINI HİÇE SAYIYORLAR
Sular kavşağı olarak bilinen Kurtuluş mahallesi, Atatürk caddesi 87 nolu 11 katlı binayla ilgili yürütmeyi durdurma kararı önceki gün akşam saatlerinde Seyhan Belediyesi’ne tebliğ  edildi. Tebliği alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri harekete geçti ve şikayet konusu binayı mühürledi. Ekipler tutanak tutup gittikten sonra hiç bir şey olmamış gibi binada çalışmalar devam etti. 
KİM TAKAR MÜHRÜ? 
Seyhan Belediyesi hakkında yapılan şikayet üzerine, Adana 2. İdare Mahkemesi, Kurtuluş mahallesi 1559 ada 690 parseldeki binayla ilgili, konunun hukuka aykırılığının açık olduğu ve telafisi güç zararlar doğabileceği gerekçesiyle yürütmeyi durdurma kararı almıştı.  Taner Bugay’a ait Uzman Yapı Denetim Ltd. Şti’nin yapımını üstlendiği binanın mühürlenmesini şirket yetkilileri resmen takmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.