SLİM CARE

01.09.2019 - 17:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2453+ kez okundu.
 

SLİM CARE

Kendine özen gösterenlerin buluşma yeri
  Uzman Estetisyen Sibel İncedal, görünümüne özen gösterenlerin özellikle yeni nesil cilt bakımı "Philings" uygulamasını tercih ettiğini belirterek, bu yöntemle vücudun adeta yeniden gençleştirildiğini söyledi.  Slim Care Güzellik Merkezi Sahibi İncedal, merkezde cilt bakımı, bayanlara yönelik masaj, vücut bakımı, kalıcı makyaj, leke bakımı, 3D kıl tekniği-pudralama, kimyasal peeling, kaş tasarımı, anti-aging kürler, radyofrekans, lazer epilasyon, G5 Masaj, ayak bakımı, manikür-pedikür, dermaroller, selülit bakımı ile göz çevresi bakımlarının yapıldığını kaydetti.   Bakımda en önemli noktanın en son teknolojiyi ve uzmanı kullanarak kaliteli bir iş ortaya çıkarmak olduğuna dikkat çeken İncedal, yeni nesil cilt bakımında;  ameliyatsız düşük göz kapağı onarımı, göz altı morluk-çukur- şişlik onarımı, mimik kırışıklıklarının onarımı, leke bakımları, yüz ovalinin belirginleştirilmesi, cilt nem dengesinin sağlanması, gözeneklerin küçülmesi, akne izi  ve scar doku onarımı, kırışıklıkların onarımı, cilt yüzeyinin pürüzsüzleştirilmesi ve sıkılaştırılması, bölgesel çatlak onarımı, non-Andronjenik vakalarda saç restorasyonu yapılabildiğine dikkat çekti.  İncedal, "Her yüze yakışan kaş formu başkadır. Altın oran ölçümü ile bu farklılığı yakalayıp kişiye en uygun kaş tasarımını ortaya çıkarıyoruz. Phibrows tekniği ile gerçeğe en yakın en doğal kıl atışlarıyla bu formu gerçekleştiriyoruz. Phibrows microblading ile en doğal şekilde kaşınızın yönünde kılların yönünde kendi kıllarınızdan ayırt edilemeyecek kadar doğal çizgiler yapılır .Kaş işlemleri profesyonel ve eğitimli kişiler tarafından yapılır.Dünya standardı kalıcı makyajda da altın oranı ile başarı yakalıyoruz. Bizi tercih edenler Slim Care'den memnun ve yüzleri gülerek ayrılıyor" dedi.  Çeşitli teknolojik cihazlar kullanılarak yapılan uygulamalarda gözeneklerin derinlemesine temizlenebildiğini dile getiren İncedal, "Bu sayede cilt daha temiz,duru ve parlak bir görünüme kavuşur. Konusunda uzman personellerimizle yaptığımız uygulamalar müşterilerimizi mutlu ediyor.İnce bir işçilikle onların yaşamlarına yeni ve güzel şeyler katmanın mutluluğunu yaşıyoruz." diye konuştu.
Kendine özen gösterenlerin buluşma yeri

 

Uzman Estetisyen Sibel İncedal, görünümüne özen gösterenlerin özellikle yeni nesil cilt bakımı "Philings" uygulamasını tercih ettiğini belirterek, bu yöntemle vücudun adeta yeniden gençleştirildiğini söyledi. 

Slim Care Güzellik Merkezi Sahibi İncedal, merkezde cilt bakımı, bayanlara yönelik masaj, vücut bakımı, kalıcı makyaj, leke bakımı, 3D kıl tekniği-pudralama, kimyasal peeling, kaş tasarımı, anti-aging kürler, radyofrekans, lazer epilasyon, G5 Masaj, ayak bakımı, manikür-pedikür, dermaroller, selülit bakımı ile göz çevresi bakımlarının yapıldığını kaydetti.  
Bakımda en önemli noktanın en son teknolojiyi ve uzmanı kullanarak kaliteli bir iş ortaya çıkarmak olduğuna dikkat çeken İncedal, yeni nesil cilt bakımında; 
ameliyatsız düşük göz kapağı onarımı, göz altı morluk-çukur- şişlik onarımı, mimik kırışıklıklarının onarımı, leke bakımları, yüz ovalinin belirginleştirilmesi, cilt nem dengesinin sağlanması, gözeneklerin küçülmesi, akne izi  ve scar doku onarımı, kırışıklıkların onarımı, cilt yüzeyinin pürüzsüzleştirilmesi ve sıkılaştırılması, bölgesel çatlak onarımı, non-Andronjenik vakalarda saç restorasyonu yapılabildiğine dikkat çekti. 

İncedal, "Her yüze yakışan kaş formu başkadır. Altın oran ölçümü ile bu farklılığı yakalayıp kişiye en uygun kaş tasarımını ortaya çıkarıyoruz. Phibrows tekniği ile gerçeğe en yakın en doğal kıl atışlarıyla bu formu gerçekleştiriyoruz. Phibrows microblading ile en doğal şekilde kaşınızın yönünde kılların yönünde kendi kıllarınızdan ayırt edilemeyecek kadar doğal çizgiler yapılır .Kaş işlemleri profesyonel ve eğitimli kişiler tarafından yapılır.Dünya standardı kalıcı makyajda da altın oranı ile başarı yakalıyoruz. Bizi tercih edenler Slim Care'den memnun ve yüzleri gülerek ayrılıyor" dedi. 
Çeşitli teknolojik cihazlar kullanılarak yapılan uygulamalarda gözeneklerin derinlemesine temizlenebildiğini dile getiren İncedal, "Bu sayede cilt daha temiz,duru ve parlak bir görünüme kavuşur. Konusunda uzman personellerimizle yaptığımız uygulamalar müşterilerimizi mutlu ediyor.İnce bir işçilikle onların yaşamlarına yeni ve güzel şeyler katmanın mutluluğunu yaşıyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.