Snoopy ile kamp macerası, M1 Adana'da çocuklarla buluştu!

09.07.2019 - 13:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1714+ kez okundu.
 

Snoopy ile kamp macerası, M1 Adana'da çocuklarla buluştu!

M1 Adana Avm’de gerçekleşen etkinlikte çizgifilm kahramanı olan ‘’Snoopy ile Kamp Macerası Atölyesi’’ çocukların ilgi odağı oldu. M1 Adana AVM, çocuklara ve eğitime verdiği önem ile çocuklar için hazırlanan birbirinden renkli etkinlikler ile buluşturmaya devam ediyor. Çocukların akıllı dostu olan ‘’Snoopy’’ kamp maceraları ve birbirinden farklı atölye etkinlikleri ile M1 Adana AVM’de çocuklar ile buluştu. Düzenlenen etkinlikte farklı seanslar ile çocuklar kamp atölyesinde vakit geçirdiler. Snoopy çizgi roman şeritlerini boyayan çocuklar dev safari macerası kutusunun içerisine girip, vahşi hayvanların yaşamlarına tanık oldular. Çocuklar etkinlik alanındaki kamp alanında da çadır kurma, uyku tulumlarını açıp toplama gibi temel kampçılık ile ilgili detayları öğrendiler. Sonrasında ise kamp ateşinin başında, eğitmen eşliğinde, Snoopy Kamp Macerası hikayesini oluşturdular Snoopy Kampta etkinliğinin hatırası olarak minikler Glitter Tattoo ile kendilerine geçici dövme yaptırırken, Snoopy kostüm karakteri ile tanıştılar. Çocuklara  eğitici ve öğretici bilgiler veren snoopy , macera dolu kamp hikayelerini çocuklar ile paylaştı. Çocuklara çadır kurma, kamp ateşi başında hikayeler anlatma gibi deneyimlerle kamp macerasını yaşatırken, en sevdikleri Snoopy karakteri ile birlikte olmanın keyfini yaşadılar. Etkinlik bitiminde Snoopy ile fotoğraf çekilip bu inanılmaz tecrübeyi ölümsüzleştirdiler. Snoopy ile kamp atölyesi etkinliği 14 Temmuz Pazar günü’ne kadar M1 Adana Avm’de devam edecek.  

M1 Adana Avm’de gerçekleşen etkinlikte çizgifilm kahramanı olan ‘’Snoopy ile Kamp Macerası Atölyesi’’ çocukların ilgi odağı oldu.

M1 Adana AVM, çocuklara ve eğitime verdiği önem ile çocuklar için hazırlanan birbirinden renkli etkinlikler ile buluşturmaya devam ediyor. Çocukların akıllı dostu olan ‘’Snoopy’’ kamp maceraları ve birbirinden farklı atölye etkinlikleri ile M1 Adana AVM’de çocuklar ile buluştu. Düzenlenen etkinlikte farklı seanslar ile çocuklar kamp atölyesinde vakit geçirdiler. Snoopy çizgi roman şeritlerini boyayan çocuklar dev safari macerası kutusunun içerisine girip, vahşi hayvanların yaşamlarına tanık oldular. Çocuklar etkinlik alanındaki kamp alanında da çadır kurma, uyku tulumlarını açıp toplama gibi temel kampçılık ile ilgili detayları öğrendiler. Sonrasında ise kamp ateşinin başında, eğitmen eşliğinde, Snoopy Kamp Macerası hikayesini oluşturdular Snoopy Kampta etkinliğinin hatırası olarak minikler Glitter Tattoo ile kendilerine geçici dövme yaptırırken, Snoopy kostüm karakteri ile tanıştılar. Çocuklara  eğitici ve öğretici bilgiler veren snoopy , macera dolu kamp hikayelerini çocuklar ile paylaştı. Çocuklara çadır kurma, kamp ateşi başında hikayeler anlatma gibi deneyimlerle kamp macerasını yaşatırken, en sevdikleri Snoopy karakteri ile birlikte olmanın keyfini yaşadılar. Etkinlik bitiminde Snoopy ile fotoğraf çekilip bu inanılmaz tecrübeyi ölümsüzleştirdiler. Snoopy ile kamp atölyesi etkinliği 14 Temmuz Pazar günü’ne kadar M1 Adana Avm’de devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.