SOKAĞI BELEDİYELER MAHVETTİ!

GÜNDEM 09.07.2018 - 13:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2523+ kez okundu.
 

SOKAĞI BELEDİYELER MAHVETTİ!

Büyükşehir, Seyhan ve Çukurova belediyelerine ait tankerler su dolumu yaptıkları sokakları adeta çamur deryasına döndürüyor.
Adana’nın Seyhan ilçesindeki Gürselpaşa mahallesinde bulunan su dolum merkezi mahalle sakinleri için işkenceye döndü.  YOLLAR ÇAMUR DERYASI  Türkmenbaşı Bulvarı yakınındaki 75048 sokaktaki su kuyusundan dolum yapan tankerler, mahalleyi de sokağı da berbat hale getirdi. Yollar, yaz mevsiminde bile çamur deryası içinde. Mahalle sakinleri ise isyanda.  SOKAKTA ANAOKULU VAR Sokak içinde bir de anaokulu bulunuyor. Çocuklarını okula getiren aileler bile isyan ediyor. Sokağın sorumluluğu Seyhan Belediyesi’ne, dolum merkezi ise Büyükşehir Belediyesi’ne ait. Mahalle sakinleri her iki belediyeye de gerekli şikâyetlerde bulundu.  “MAYIS’TA TAMAM” SÖZÜ VERİLMİŞ Adana Büyükşehir Belediyesi yetkililerine başvuran mahalle sakinleri, “Bizlere en geç Mayıs ayına kadar bu işin biteceğini söylediler ama hala dolum devam ediyor. Sokağımızın hali içler acısı. Bu işe artık son verilsin istiyoruz.” dedi.
Büyükşehir, Seyhan ve Çukurova belediyelerine ait tankerler su dolumu yaptıkları sokakları adeta çamur deryasına döndürüyor.

Adana’nın Seyhan ilçesindeki Gürselpaşa mahallesinde bulunan su dolum merkezi mahalle sakinleri için işkenceye döndü. 
YOLLAR ÇAMUR DERYASI 
Türkmenbaşı Bulvarı yakınındaki 75048 sokaktaki su kuyusundan dolum yapan tankerler, mahalleyi de sokağı da berbat hale getirdi. Yollar, yaz mevsiminde bile çamur deryası içinde. Mahalle sakinleri ise isyanda. 
SOKAKTA ANAOKULU VAR
Sokak içinde bir de anaokulu bulunuyor. Çocuklarını okula getiren aileler bile isyan ediyor. Sokağın sorumluluğu Seyhan Belediyesi’ne, dolum merkezi ise Büyükşehir Belediyesi’ne ait. Mahalle sakinleri her iki belediyeye de gerekli şikâyetlerde bulundu. 
“MAYIS’TA TAMAM” SÖZÜ VERİLMİŞ
Adana Büyükşehir Belediyesi yetkililerine başvuran mahalle sakinleri, “Bizlere en geç Mayıs ayına kadar bu işin biteceğini söylediler ama hala dolum devam ediyor. Sokağımızın hali içler acısı. Bu işe artık son verilsin istiyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.