SOKAK HAYVANLARINA MAMALIK ÜRETTİLER

GÜNDEM 02.07.2020 - 11:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1203+ kez okundu.
 

SOKAK HAYVANLARINA MAMALIK ÜRETTİLER

Yüreğir Belediyesi, sokak hayvanları için suluk ve mamalık üretimine başladı. Suluk ve mamalıkların ilçede parklar ve ihtiyaç duyulan her noktaya bırakılacağını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ‘Kedi Kısırlaştırma ve Tedavi Merkezi’ çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
Yüreğir Belediyesi veteriner işleri birimi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında sokak hayvanları için belediye ile gönüllü olarak çalışan, DOHAYKO, CANKODER, KİHAYKO, Yüreğir Hayvan Hakları Hareket Grubu, Güçlü Yürekler Ekipleri ve hayvan severlere mama dağıtımı gerçekleştirildi. Yüreğir’de yaşayan her canlının kendilerine emanet olduğunu vurgulayan Başkan Kocaispir, “Yüreğir Belediyesi olarak kendi imkanlarımızla suluk ve mamalık üretimine başladık. İlçemizde bulunan tüm parklarımıza ve uygun olan, ihtiyaç duyulan her noktaya dağıtacağız. Her ay düzenli olarak kuru mama dağıtımı yapıyoruz. Sokak hayvanlarımıza yönelik ilçemizde inşa edeceğimiz Kedi Kısırlaştırma ve Tedavi Merkezi çalışmalarımız da devam ediyor. İlçemizde bulunan her canın bize emanet olduğu bilinci ile görev yapıyoruz. Duyarlılığınız için sizleri tebrik ediyorum. Özellikle bu sıcak günlerde derdini anlatamayan can dostlarımızı ihmal etmeyelim.” dedi. Yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirten hayvan severler duyarlılığı için Başkan Kocaispir’e teşekkür etti.        
Yüreğir Belediyesi, sokak hayvanları için suluk ve mamalık üretimine başladı. Suluk ve mamalıkların ilçede parklar ve ihtiyaç duyulan her noktaya bırakılacağını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ‘Kedi Kısırlaştırma ve Tedavi Merkezi’ çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Yüreğir Belediyesi veteriner işleri birimi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında sokak hayvanları için belediye ile gönüllü olarak çalışan, DOHAYKO, CANKODER, KİHAYKO, Yüreğir Hayvan Hakları Hareket Grubu, Güçlü Yürekler Ekipleri ve hayvan severlere mama dağıtımı gerçekleştirildi.

Yüreğir’de yaşayan her canlının kendilerine emanet olduğunu vurgulayan Başkan Kocaispir, “Yüreğir Belediyesi olarak kendi imkanlarımızla suluk ve mamalık üretimine başladık. İlçemizde bulunan tüm parklarımıza ve uygun olan, ihtiyaç duyulan her noktaya dağıtacağız. Her ay düzenli olarak kuru mama dağıtımı yapıyoruz.

Sokak hayvanlarımıza yönelik ilçemizde inşa edeceğimiz Kedi Kısırlaştırma ve Tedavi Merkezi çalışmalarımız da devam ediyor. İlçemizde bulunan her canın bize emanet olduğu bilinci ile görev yapıyoruz. Duyarlılığınız için sizleri tebrik ediyorum. Özellikle bu sıcak günlerde derdini anlatamayan can dostlarımızı ihmal etmeyelim.” dedi.

Yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirten hayvan severler duyarlılığı için Başkan Kocaispir’e teşekkür etti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.