Sokaklar otoparka döndü

GÜNDEM 11.06.2019 - 17:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1976+ kez okundu.
 

Sokaklar otoparka döndü

  Adana’nın şehir merkezindeki sokaklar otoparka dönmüş durumda. Bazı sokaklarda iki kişi bile yan yana yürüyemiyor. Araç yoğunluğu öyle bir hal almış ki, bazı sokaklarda araçlar çift sıra park ediliyor. Adana’nın göbeğindeki Abidin Dino Parkı arkasındaki yol bir otoparkı aratmıyor.   DUBALARIN ÜSTÜNE PARK EDİYORLAR Abidin Dino Parkı’ndan Adana Büyükşehir Belediyesi’ne dönen yol ise baştan sona  park etmiş araçlarla dolu. Daha önce olası terör saldırılarına ve bombalı araç riskine karşı araç park edilmemesi için plastik duba konulan yolda araçlar bu dubaların üzerine park ediliyor. Bu da Büyükşehir Belediyesi’nin dibinde gerçekleşiyor.   BELEDİYEYE ÇIKAN YOLLAR OTOPARKI ARATMIYOR Kentin otopark ve trafik sorununu çözmekle sorumlu olan Adana Büyükşehir Belediyesi’nin çok katlı yeni binasının otoparkı var ama bu binanın önü, arkası, sağı, solu olduğu gibi park etmiş araçlardan geçilmiyor. Büyükşehir Belediyesi’ne çıkan bütün yollar açık otoparka dönmüş durumda. Bu durum çok uzun yıllardır var olan bir gerçek.  

 

Adana’nın şehir merkezindeki sokaklar otoparka dönmüş durumda. Bazı sokaklarda iki kişi bile yan yana yürüyemiyor. Araç yoğunluğu öyle bir hal almış ki, bazı sokaklarda araçlar çift sıra park ediliyor. Adana’nın göbeğindeki Abidin Dino Parkı arkasındaki yol bir otoparkı aratmıyor.

 

DUBALARIN ÜSTÜNE PARK EDİYORLAR

Abidin Dino Parkı’ndan Adana Büyükşehir Belediyesi’ne dönen yol ise baştan sona  park etmiş araçlarla dolu. Daha önce olası terör saldırılarına ve bombalı araç riskine karşı araç park edilmemesi için plastik duba konulan yolda araçlar bu dubaların üzerine park ediliyor. Bu da Büyükşehir Belediyesi’nin dibinde gerçekleşiyor.

 

BELEDİYEYE ÇIKAN YOLLAR OTOPARKI ARATMIYOR

Kentin otopark ve trafik sorununu çözmekle sorumlu olan Adana Büyükşehir Belediyesi’nin çok katlı yeni binasının otoparkı var ama bu binanın önü, arkası, sağı, solu olduğu gibi park etmiş araçlardan geçilmiyor. Büyükşehir Belediyesi’ne çıkan bütün yollar açık otoparka dönmüş durumda. Bu durum çok uzun yıllardır var olan bir gerçek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.