Solmaz Kayalı Durak’tan Şahan’a açık destek

GÜNDEM 11.02.2019 - 15:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2161+ kez okundu.
 

Solmaz Kayalı Durak’tan Şahan’a açık destek

  İYİ Parti Aladağ Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Solmaz Kayalı Durak, Belediye Başkan Adayı Halil Şahan’ın seçim ofisi açılışına büyük bir grupla katılarak destek verdi. Yüzlerce araçlık konvoyla Aladağ sokaklarında gövde gösterisi yapıldığı seçim ofisi açılışına onlarca araç ve kalabalık bir grupla katılan İYİ Parti Aladağ Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Solmaz Kayalı Durak, ‘baba yurdum’ dediği Aladağ’ın İYİ olması için elinden gelen gayreti göstereceği sözünü vererek, Başkan Adayı Şahan’a desteğinin sonsuz olduğunu ifade etti. ‘ALADAĞ İYİ OLACAK’ Aladağ’ın, İYİ olmayı çoktan hak ettiğini de belirten Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Kayalı Durak, bu güne kadar ailesinin ve kendisinin her zaman hemşehrilerinin yanında olduğunu söyledi. Bundan sonra da Aladağ’a Belediye Meclis Üyesi olarak hizmet etmek istediğini belirten Solmaz Kayalı Durak, “Adayımız Halil Şahan’ın İYİ bir belediye başkanı olacağından eminim. Aladağ’da yaşayan akrabalarımın ve hemşehrilerimin desteğini alarak hizmete talip oldum. Adana İYİ olacak, Aladağ İYİ olacak” dedi.

 

İYİ Parti Aladağ Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Solmaz Kayalı Durak, Belediye Başkan Adayı Halil Şahan’ın seçim ofisi açılışına büyük bir grupla katılarak destek verdi.

Yüzlerce araçlık konvoyla Aladağ sokaklarında gövde gösterisi yapıldığı seçim ofisi açılışına onlarca araç ve kalabalık bir grupla katılan İYİ Parti Aladağ Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Solmaz Kayalı Durak, ‘baba yurdum’ dediği Aladağ’ın İYİ olması için elinden gelen gayreti göstereceği sözünü vererek, Başkan Adayı Şahan’a desteğinin sonsuz olduğunu ifade etti.

‘ALADAĞ İYİ OLACAK’

Aladağ’ın, İYİ olmayı çoktan hak ettiğini de belirten Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Kayalı Durak, bu güne kadar ailesinin ve kendisinin her zaman hemşehrilerinin yanında olduğunu söyledi. Bundan sonra da Aladağ’a Belediye Meclis Üyesi olarak hizmet etmek istediğini belirten Solmaz Kayalı Durak, “Adayımız Halil Şahan’ın İYİ bir belediye başkanı olacağından eminim. Aladağ’da yaşayan akrabalarımın ve hemşehrilerimin desteğini alarak hizmete talip oldum. Adana İYİ olacak, Aladağ İYİ olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.