Soner Çetin’den İmamoğlu seferberliği

GÜNDEM 11.05.2019 - 12:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1820+ kez okundu.
 

Soner Çetin’den İmamoğlu seferberliği

  Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, İstanbul seçimlerinin Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edilmesini eleştirerek, “Bir hukukçu olarak yaşananlardan utanıyorum” ifadesini kullandı. Haksızlığa tüm Türkiye’nin duyarlı olmasını isteyen Başkan Çetin, “Her türlü desteği sağlamaya hazırız. Herkes İstanbul’da tanıdıklarını arasın ve 23 Haziran’da oy kullanmaya çağırsın” dedi. Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerini iptal etmesini hukuksuzluk olarak niteleyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Bir hukukçu olarak yaşananlardan utanıyorum” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay, ilçe yönetimi, ilçe kadın ve gençlik kollarının Başkan Çetin’i ziyaretinde ana konu iptal edilen İstanbul seçimleri oldu. YSK’NIN HUKUKSUZ KARARI CHP Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay, YSK’nın İstanbul’da hukuksuz bir karar verdiğini vurgulayarak, “Ama yine başaracağız” ifadesini kullandı. Başkan Soner Çetin’e yeni dönemde başarı dileyen Atay, “Şimdiye kadar başarılı bir dönem geçirdiniz. Sosyal belediyecilik anlayışın yeni dönemde de devam edeceğine ve yeni dönemde daha başarılı olacağınıza inanıyorum” dedi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de 31 Mart seçimlerinde Millet İttifakı olarak büyük başarı elde edildiğini söyledi. İstanbul’da İmamoğlu’nun hakkının YSK tarafından gasp edildiğini belirten Başkan Çetin, bundan en küçük bir kuşku duymadığını kaydetti. İSTANBUL SEFERBERLİĞİ “Bir hukukçu olarak yaşananlardan utanıyorum” ifadesini kullanan Başkan Soner Çetin, “Hukuk bir ülkenin temelidir ve herkese lazımdır. Hukukun olmadığı yerde insanların güveni sarsılır. Bu sadece o ülkede yaşayanlar için değil yabancı yatırımcı için de geçerlidir. Bu konuda ben Türkiye’de yaşayan herkes harekete geçmeli. Adana’da bu konuda deneyimli bir hukukçu ordusu var. İhtiyaç olduğu takdirde destek vermeliyiz. Sayın İmamoğlu ile görüşüp kendisini İstanbul’daki Adanalılarla buluşturmak istiyorum. 23 Haziran’da herkesin üzerine düşen görevler var” şeklinde konuştu. Başkan Soner Çetin, 31 Mart’ta Adana’da başarılı bir seçim süreci geçirdiklerini belirterek, kendisinin Türkiye’de oyunu en çok artıran 3’üncü belediye başkanı olduğunu hatırlattı. Bu başarıda herkesin payı olduğunu söyleyen Başkan Çetin, örgütle ve İYİ Parti teşkilatıyla uyumlu çalışma yaptıklarını kaydetti.

 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, İstanbul seçimlerinin Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edilmesini eleştirerek, “Bir hukukçu olarak yaşananlardan utanıyorum” ifadesini kullandı. Haksızlığa tüm Türkiye’nin duyarlı olmasını isteyen Başkan Çetin, “Her türlü desteği sağlamaya hazırız. Herkes İstanbul’da tanıdıklarını arasın ve 23 Haziran’da oy kullanmaya çağırsın” dedi.

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerini iptal etmesini hukuksuzluk olarak niteleyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Bir hukukçu olarak yaşananlardan utanıyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay, ilçe yönetimi, ilçe kadın ve gençlik kollarının Başkan Çetin’i ziyaretinde ana konu iptal edilen İstanbul seçimleri oldu.

YSK’NIN HUKUKSUZ KARARI

CHP Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay, YSK’nın İstanbul’da hukuksuz bir karar verdiğini vurgulayarak, “Ama yine başaracağız” ifadesini kullandı. Başkan Soner Çetin’e yeni dönemde başarı dileyen Atay, “Şimdiye kadar başarılı bir dönem geçirdiniz. Sosyal belediyecilik anlayışın yeni dönemde de devam edeceğine ve yeni dönemde daha başarılı olacağınıza inanıyorum” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de 31 Mart seçimlerinde Millet İttifakı olarak büyük başarı elde edildiğini söyledi. İstanbul’da İmamoğlu’nun hakkının YSK tarafından gasp edildiğini belirten Başkan Çetin, bundan en küçük bir kuşku duymadığını kaydetti.

İSTANBUL SEFERBERLİĞİ

“Bir hukukçu olarak yaşananlardan utanıyorum” ifadesini kullanan Başkan Soner Çetin, “Hukuk bir ülkenin temelidir ve herkese lazımdır. Hukukun olmadığı yerde insanların güveni sarsılır. Bu sadece o ülkede yaşayanlar için değil yabancı yatırımcı için de geçerlidir. Bu konuda ben Türkiye’de yaşayan herkes harekete geçmeli. Adana’da bu konuda deneyimli bir hukukçu ordusu var. İhtiyaç olduğu takdirde destek vermeliyiz. Sayın İmamoğlu ile görüşüp kendisini İstanbul’daki Adanalılarla buluşturmak istiyorum. 23 Haziran’da herkesin üzerine düşen görevler var” şeklinde konuştu.

Başkan Soner Çetin, 31 Mart’ta Adana’da başarılı bir seçim süreci geçirdiklerini belirterek, kendisinin Türkiye’de oyunu en çok artıran 3’üncü belediye başkanı olduğunu hatırlattı. Bu başarıda herkesin payı olduğunu söyleyen Başkan Çetin, örgütle ve İYİ Parti teşkilatıyla uyumlu çalışma yaptıklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.