Sonsuza dek izindeyiz!

GÜNDEM 10.11.2018 - 13:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1439+ kez okundu.
 

Sonsuza dek izindeyiz!

  ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Av. Emrah Kozay, Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlanışının 80.yıldönümünde saygıyla, sevgiyle, özlemle ve rahmetle andıklarını söyledi. Av. Kozay, “O’na olan sevgimizi, özlemimizi hiç kimse yok edemez.  Sonsuza dek izindeyiz” dedi. EMPERYALİZME DİZ ÇÖKTÜREN LİDER CHP Adana İl Başkanı Av. Emrah Kozay, ulusal kurtuluş mücadelesinin önderi, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında, Atatürk’ün ulusumuza bağımsızlığını ve özgürlüğünü kazandırıp, silah arkadaşlarıyla birlikte emperyalizme diz çöktürdüğünün altını çizdi. “EKSİKLİĞİNİ HER GEÇEN GÜN DAHA ÇOK HİSSEDİYORUZ” Atatürk’ün ulusal kurtuluş mücadelesinin ardından çağdaş bir uygarlık hedefiyle Türkiye Cumhuriyeti’ni kurduğuna işaret eden Av. Kozay, “Önderimiz, Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığı bugün hala yolumuzu aydınlatıyor. O’nun eksikliğini her geçen gün daha çok hissediyoruz” diye konuştu.  “SONSUZA DEK İZİNDEYİZ” Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyeti korumak, O’nun mirasını ve fikirlerini sonsuza dek yaşatıp, gelecek nesillere çağdaş, refah, mutlu insanların yaşadığı bir Türkiye bırakmak için hiç durmadan çalışacaklarının altını çizen Av. Kozay, şunları kaydetti: “Atatürk, bağımsızlığa ve özgürlüğe sevdalı, milletine herkesten daha çok inanan ve güvenen, askeri ve siyasi bir deha, dünyanın emperyalist güçlerini önünde diz çöktüren, düşmanlarının dahi saygı duyup ardından gözyaşı döktüğü ebedi önderimiz ve başkomutanımızdır. Yüreğindeki çocuğu hiç yitirmeyen, vatan topraklarını çocuklar için yaşanabilir hale getiren, milyonlarca evladına sokaklarında özgürce koşup oynayabilecekleri, düşüncelerini özgürce dile getirebilecekleri bir ‘vatan’ bırakan yüce insan Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 80.yıldönümünde saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz. Sonsuza dek izindeyiz.”

 

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Av. Emrah Kozay, Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlanışının 80.yıldönümünde saygıyla, sevgiyle, özlemle ve rahmetle andıklarını söyledi. Av. Kozay, “O’na olan sevgimizi, özlemimizi hiç kimse yok edemez.  Sonsuza dek izindeyiz” dedi.

EMPERYALİZME DİZ ÇÖKTÜREN LİDER

CHP Adana İl Başkanı Av. Emrah Kozay, ulusal kurtuluş mücadelesinin önderi, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında, Atatürk’ün ulusumuza bağımsızlığını ve özgürlüğünü kazandırıp, silah arkadaşlarıyla birlikte emperyalizme diz çöktürdüğünün altını çizdi.

“EKSİKLİĞİNİ HER GEÇEN GÜN DAHA ÇOK HİSSEDİYORUZ”

Atatürk’ün ulusal kurtuluş mücadelesinin ardından çağdaş bir uygarlık hedefiyle Türkiye Cumhuriyeti’ni kurduğuna işaret eden Av. Kozay, “Önderimiz, Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığı bugün hala yolumuzu aydınlatıyor. O’nun eksikliğini her geçen gün daha çok hissediyoruz” diye konuştu. 

“SONSUZA DEK İZİNDEYİZ”

Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyeti korumak, O’nun mirasını ve fikirlerini sonsuza dek yaşatıp, gelecek nesillere çağdaş, refah, mutlu insanların yaşadığı bir Türkiye bırakmak için hiç durmadan çalışacaklarının altını çizen Av. Kozay, şunları kaydetti:

“Atatürk, bağımsızlığa ve özgürlüğe sevdalı, milletine herkesten daha çok inanan ve güvenen, askeri ve siyasi bir deha, dünyanın emperyalist güçlerini önünde diz çöktüren, düşmanlarının dahi saygı duyup ardından gözyaşı döktüğü ebedi önderimiz ve başkomutanımızdır.

Yüreğindeki çocuğu hiç yitirmeyen, vatan topraklarını çocuklar için yaşanabilir hale getiren, milyonlarca evladına sokaklarında özgürce koşup oynayabilecekleri, düşüncelerini özgürce dile getirebilecekleri bir ‘vatan’ bırakan yüce insan Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 80.yıldönümünde saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz. Sonsuza dek izindeyiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.