SORUNLARI TESPİT ETTİM ÇÖZÜM İÇİN PROJELERİM VAR

GÜNDEM 02.12.2018 - 17:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2149+ kez okundu.
 

SORUNLARI TESPİT ETTİM ÇÖZÜM İÇİN PROJELERİM VAR

AK Parti Yumurtalık belediye başkan aday adayı Fatoş Cankurt:
AK Parti Yumurtalık belediye başkan aday adayı Fatoş Cankurt, ilçenin sorunlarını tespit ettiğini belirterek, çözümü için hazırladıkları projelerle Yumurtalık’ı her yönden kalkındıracaklarını söyledi.  Cankurt,  Yumurtalık’la ilgili sosyal sorumluluk projelerine başlayalı iki yıl olduğunu hatırlatarak, lösemili çocuklar için kök hücre ve kan bağışı sağlık aktivitelerinin halen devam ettiğini bildirdi. Bir yıl önce kadın kooperatifi kurmak için başlattığı çalışmalarda üye sayısını 100’ün üzerine çıkardığına dikkat çeken Cankurt, “Kadın kooperatifi sadece onay aşamasındadır. Yumurtalık projelerim arasında imaj tazeliği ve bundan doğacak turizme katkı, Yumurtalık beldesine özel kadınlardan oluşan el sanatları, organik gıda pazarları ve festivaller yer alıyor” dedi.  Siyasette amacının “koltuk” olmadığına vurgu yapan AK Parti Yumurtalık belediye başkan aday adayı Fatoş Cankurt, “Yumurtalık balığın en verimli bölgesi. Burada balıkçılığın iyileştirilmesi halinde turizme de büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Yumurtalık bunu hak ediyor”  diye konuştu.
AK Parti Yumurtalık belediye başkan aday adayı Fatoş Cankurt:

AK Parti Yumurtalık belediye başkan aday adayı Fatoş Cankurt, ilçenin sorunlarını tespit ettiğini belirterek, çözümü için hazırladıkları projelerle Yumurtalık’ı her yönden kalkındıracaklarını söyledi. 

Cankurt,  Yumurtalık’la ilgili sosyal sorumluluk projelerine başlayalı iki yıl olduğunu hatırlatarak, lösemili çocuklar için kök hücre ve kan bağışı sağlık aktivitelerinin halen devam ettiğini bildirdi. Bir yıl önce kadın kooperatifi kurmak için başlattığı çalışmalarda üye sayısını 100’ün üzerine çıkardığına dikkat çeken Cankurt, “Kadın kooperatifi sadece onay aşamasındadır. Yumurtalık projelerim arasında imaj tazeliği ve bundan doğacak turizme katkı, Yumurtalık beldesine özel kadınlardan oluşan el sanatları, organik gıda pazarları ve festivaller yer alıyor” dedi. 
Siyasette amacının “koltuk” olmadığına vurgu yapan AK Parti Yumurtalık belediye başkan aday adayı Fatoş Cankurt, “Yumurtalık balığın en verimli bölgesi. Burada balıkçılığın iyileştirilmesi halinde turizme de büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Yumurtalık bunu hak ediyor”  diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.