SÖZ VERSİN ADAY OLMAM

SİYASET 06.11.2018 - 12:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1838+ kez okundu.
 

SÖZ VERSİN ADAY OLMAM

Eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün “Metro’yu devam ettireceğim” demesi durumunda aday olmayacağını söyledi.
Durak, Gazeteciler Cemiyeti Lokali’nde düzenlediği basın toplantısında, adaylığına ilişkin spekülasyonlara son vermek yerine “açık kapı” da bıraktı. “Aday olmayı düşünmüyorum, aday olacağım da demiyorum” diyen Durak,” Zeydan Karalar da benim gibi yapıyor, neden olduğunu siz bilirsiniz” diye konuştu. Durak, seçim için gündeme gelmek istemediğini anlatarak, ne olacağını kendisinin de bilmediğini dile getirdi. Durak, “Ama tahmin ediyorum” dedi. Durak, teklif var mı yönündeki soruya ise “Söylenmez” diye cevap verdi. Durak, metronun dünyanın en modern aracı olduğuna dikkat çekerek, kirlilik yaratmadığını ve az enerji harcadığını bildirdi. Durak, şöyle dedi: “Ben metroyu yaparım, yapacağım, devamını hemen yapacağım diyen biri varsa ben aday değilim. Eğer yoksa ben gelirsem 3 senede yaparım devamını üniversiteye bağlarım. Daha sonra garajlara. Londra metrosunun devamı 150 yıl sürdü. Yoksa metro bitmez çok seneler sürer. Görevden alınmasaydım Çukurova Üniversitesi’ne kadar yapılan işin ihalesine çıkılmıştı. 8 yıla yakın zaman geçti.”
Eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün “Metro’yu devam ettireceğim” demesi durumunda aday olmayacağını söyledi.

Durak, Gazeteciler Cemiyeti Lokali’nde düzenlediği basın toplantısında, adaylığına ilişkin spekülasyonlara son vermek yerine “açık kapı” da bıraktı. “Aday olmayı düşünmüyorum, aday olacağım da demiyorum” diyen Durak,” Zeydan Karalar da benim gibi yapıyor, neden olduğunu siz bilirsiniz” diye konuştu.

Durak, seçim için gündeme gelmek istemediğini anlatarak, ne olacağını kendisinin de bilmediğini dile getirdi. Durak, “Ama tahmin ediyorum” dedi. Durak, teklif var mı yönündeki soruya ise “Söylenmez” diye cevap verdi.

Durak, metronun dünyanın en modern aracı olduğuna dikkat çekerek, kirlilik yaratmadığını ve az enerji harcadığını bildirdi. Durak, şöyle dedi: “Ben metroyu yaparım, yapacağım, devamını hemen yapacağım diyen biri varsa ben aday değilim. Eğer yoksa ben gelirsem 3 senede yaparım devamını üniversiteye bağlarım. Daha sonra garajlara. Londra metrosunun devamı 150 yıl sürdü. Yoksa metro bitmez çok seneler sürer. Görevden alınmasaydım Çukurova Üniversitesi’ne kadar yapılan işin ihalesine çıkılmıştı. 8 yıla yakın zaman geçti.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.