SÖZLEŞME DEVAM EDİYOR

SPOR 18.06.2017 - 14:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2098+ kez okundu.
 

SÖZLEŞME DEVAM EDİYOR

  Adana Demirspor’da Oğuzhan Berber transferi konusunda son noktayı kulüp yönetimi koydu. Süper Lig’de bir takım ile görüştüğü söylenen futbolcu ile ilgili her hangi bir resmi transfer başvurusunun olmadığı, olduğu takdirde ise Oğuzhan Berber’in sözleşme gereği hükümlülükleri yerine getirerek gidebileceği belirtildi. Kulüp’ten yapılan yazılı açılamada şöyle denildi: “2016-2017 sezonunda kulübümüze transfer olan Oğuzhan Berber ile 2 yıllık sözleşmemiz bulunmaktadır. Oğuzhan Berber’in kulübümüzden gecikmiş alacağı bulunmamakla beraber oyuncuya karşı kulübümüz bütün yükümlülükleri yerine getirmiştir. Oğuzhan Berber’in başka bir takıma transfer olması için sözleşmesindeki bonservis bedelinin kulübümüze ödenmesi gerekmektedir.”

 

Adana Demirspor’da Oğuzhan Berber transferi konusunda son noktayı kulüp yönetimi koydu. Süper Lig’de bir takım ile görüştüğü söylenen futbolcu ile ilgili her hangi bir resmi transfer başvurusunun olmadığı, olduğu takdirde ise Oğuzhan Berber’in sözleşme gereği hükümlülükleri yerine getirerek gidebileceği belirtildi.

Kulüp’ten yapılan yazılı açılamada şöyle denildi: “2016-2017 sezonunda kulübümüze transfer olan Oğuzhan Berber ile 2 yıllık sözleşmemiz bulunmaktadır. Oğuzhan Berber’in kulübümüzden gecikmiş alacağı bulunmamakla beraber oyuncuya karşı kulübümüz bütün yükümlülükleri yerine getirmiştir. Oğuzhan Berber’in başka bir takıma transfer olması için sözleşmesindeki bonservis bedelinin kulübümüze ödenmesi gerekmektedir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.