SÖZLÜ'DEN BAŞKAN ASLAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

GÜNDEM 04.05.2019 - 12:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2199+ kez okundu.
 

SÖZLÜ'DEN BAŞKAN ASLAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ADANA – Geçmiş dönem Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Karaisalı’da seçimi yüzde 70 oy oranıyla ikinci defa kazanan Cumhur İttifakı adayı Saadettin Aslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Hüseyin Sözlü’yü belediye binası önünde meclis üyeleri ve personellerle birlikte karşılayan Başkan Aslan, ardından Sözlü’yle birlikte başkanlık makamına geçtiler. Karaisalı’ya 5 yıl boyunca önemli ve kalıcı hizmetler yapan Sözlü’ye teşekkür eden Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan yaptığı açıklamada, “Karaisalı’mızın fahri hemşehrisi Hüseyin Sözlü’ye nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Karaisalı benim ikinci memleketim diyen Sözlü başkanımla birlikte ilçemize büyük hizmetler yaptık. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın” dedi. Başkan Aslan, konuşmasının ardından ise Hüseyin Sözlü’ye doğum günü sürprizi yaptı. Geçmiş dönem Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise açıklamalarında, “ Yeni dönem için hayırlı olsun ziyaretine geldiğim Karaisalı Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’ın makamında doğum günü sürprizi ile karşılaştım. Başkanımıza, kıymetli mesai arkadaşlarına ve doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ediyorum. Başkanımızın dediği gibi Karaisalı benim ikinci memleketim. Başkanımızla ve Karaisalı’lı hemşehrilerimizle bundan sonra da sürekli iletişim halinde olacağız” dedi.

ADANA – Geçmiş dönem Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Karaisalı’da seçimi yüzde 70 oy oranıyla ikinci defa kazanan Cumhur İttifakı adayı Saadettin Aslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hüseyin Sözlü’yü belediye binası önünde meclis üyeleri ve personellerle birlikte karşılayan Başkan Aslan, ardından Sözlü’yle birlikte başkanlık makamına geçtiler.

Karaisalı’ya 5 yıl boyunca önemli ve kalıcı hizmetler yapan Sözlü’ye teşekkür eden Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan yaptığı açıklamada, “Karaisalı’mızın fahri hemşehrisi Hüseyin Sözlü’ye nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Karaisalı benim ikinci memleketim diyen Sözlü başkanımla birlikte ilçemize büyük hizmetler yaptık. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Başkan Aslan, konuşmasının ardından ise Hüseyin Sözlü’ye doğum günü sürprizi yaptı.

Geçmiş dönem Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise açıklamalarında, “ Yeni dönem için hayırlı olsun ziyaretine geldiğim Karaisalı Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’ın makamında doğum günü sürprizi ile karşılaştım. Başkanımıza, kıymetli mesai arkadaşlarına ve doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ediyorum. Başkanımızın dediği gibi Karaisalı benim ikinci memleketim. Başkanımızla ve Karaisalı’lı hemşehrilerimizle bundan sonra da sürekli iletişim halinde olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.