SÖZLÜ'DEN, ESNAFLARIN SİTE SORUNLARINA DESTEK SÖZÜ…

GÜNDEM 09.10.2018 - 17:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1936+ kez okundu.
 

SÖZLÜ'DEN, ESNAFLARIN SİTE SORUNLARINA DESTEK SÖZÜ…

  ADANA - Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası ile Oto Tamirciler Esnaf Odası'nın üyelerine yönelik sorunları dinledi, çözüme destek sözü verdi.   Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek ile Adana Büyükşehir Belediyesi'ne giderek Başkanı Hüseyin Sözlü'ye makamında ziyaret eden Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası ve Adana Sanayi Sitesi ve Yüreğir Sanayi Sitesi Başkanı Muhittin Doğan ile Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Veysel Bulat, bağlı üyelerinin sitelerde yaşadıkları sorunları dile getirdi.   Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Muhittin Doğan, Yeşil İnşaat'ın yaptığı Yüreğir Sanayi Sitesi'nde yol yapımı tamamlanmadığı için burada dükkanı bulunan esnafların taşınamadığını belirterek, yol yapım çalışmasının acilen tamamlanmasını istedi.   Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Veysel Bulat da, Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin sınırında bulunan Sarıçam Deresi paralelindeki yolda, bankaların da bulunması nedeniyle parklanmalar nedeniyle yoğun araç trafiği oluştuğunu, buna tek taraflı parka izin verilerek çözüm getirilmesini talep etti. Başkan Bulat, ayrıca Adana Madeni Sanatkarlara yakışır Ali Hocalı Köyü cıvarında bir site yapımı planladıklarını, bu projeye de destek beklediklerini ifade etti. Bulat, parklanma sorununun aşılması için Adana Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Ekipleri'ni de göreve çağırdı.   Başkan Sözlü de, ziyaretlerinden dolayı Başkan Sözütek ve oda başkanlarına teşekkür ederken, esnafın her türlü sorunlarına en hızlı çözümü getireceklerini, öncelikli olarak her iki meseleyi de en kısa sürede çözecekleri sözünü verdi.   Başkan Sözütek de, Sözlü'ye sıcak ve samimi yaklaşımı, destek sözünden dolayı teşekkür ederek, başkanlar ile birlikte belediyeden ayrıldı.

 

ADANA - Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası ile Oto Tamirciler Esnaf Odası'nın üyelerine yönelik sorunları dinledi, çözüme destek sözü verdi.

 

Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek ile Adana Büyükşehir Belediyesi'ne giderek Başkanı Hüseyin Sözlü'ye makamında ziyaret eden Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası ve Adana Sanayi Sitesi ve Yüreğir Sanayi Sitesi Başkanı Muhittin Doğan ile Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Veysel Bulat, bağlı üyelerinin sitelerde yaşadıkları sorunları dile getirdi.

 

Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Muhittin Doğan, Yeşil İnşaat'ın yaptığı Yüreğir Sanayi Sitesi'nde yol yapımı tamamlanmadığı için burada dükkanı bulunan esnafların taşınamadığını belirterek, yol yapım çalışmasının acilen tamamlanmasını istedi.

 

Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Veysel Bulat da, Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin sınırında bulunan Sarıçam Deresi paralelindeki yolda, bankaların da bulunması nedeniyle parklanmalar nedeniyle yoğun araç trafiği oluştuğunu, buna tek taraflı parka izin verilerek çözüm getirilmesini talep etti. Başkan Bulat, ayrıca Adana Madeni Sanatkarlara yakışır Ali Hocalı Köyü cıvarında bir site yapımı planladıklarını, bu projeye de destek beklediklerini ifade etti. Bulat, parklanma sorununun aşılması için Adana Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Ekipleri'ni de göreve çağırdı.

 

Başkan Sözlü de, ziyaretlerinden dolayı Başkan Sözütek ve oda başkanlarına teşekkür ederken, esnafın her türlü sorunlarına en hızlı çözümü getireceklerini, öncelikli olarak her iki meseleyi de en kısa sürede çözecekleri sözünü verdi.

 

Başkan Sözütek de, Sözlü'ye sıcak ve samimi yaklaşımı, destek sözünden dolayı teşekkür ederek, başkanlar ile birlikte belediyeden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.