Sözlü dezavantajlı öğrencilerle bir araya geldi

KÜLTÜR-SANAT 20.02.2018 - 13:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3061+ kez okundu.
 

Sözlü dezavantajlı öğrencilerle bir araya geldi

  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan işitme engelliler ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileriyle bir araya geldi Seyhan İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulunda öğrenim gören dezavantajlı öğrencilerle bir araya gelen Başkan Hüseyin Sözlü, öğrencilerle okul yemekhanesinde yemek yedi, sohbet etti AYNI MASADA YEMEK YEDİLER Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulu’nda öğrenim gören dezavantajlı öğrencilerle bir araya gelerek okul yemekhanesinde yemek yedi, sohbet etti. Engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak, Adana'yı 'engelsiz kent' haline getirmek için çaba harcayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, dezavantajlı öğrencilerle yemek sonrası sohbet etti. İNSAN ODAKLI SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞININ EN GÜZEL ÖRNEĞİ İnsan merkezli sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini de ortaya koyan, 120 bin aileye yardım elini uzatan, bedensel engellilere bin 70 adet akülü ve tekerlekli sandalye ulaştıran, 3 bin hasta vatandaşa evde bakım hizmeti veren, tam donanımlı ambulanslarıyla 27 bin hastanın sağlık kuruluşlarına naklini sağlayan Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Adana’yı engelsiz kent haline getirmek adına yoğun mesai harcadığını ifade eden Başkan Hüseyin Sözlü, yemeğin ardından öğrencilere bir takım hediyeler dağıttı.  

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan işitme engelliler ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileriyle bir araya geldi

Seyhan İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulunda öğrenim gören dezavantajlı öğrencilerle bir araya gelen Başkan Hüseyin Sözlü, öğrencilerle okul yemekhanesinde yemek yedi, sohbet etti

AYNI MASADA YEMEK YEDİLER

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulu’nda öğrenim gören dezavantajlı öğrencilerle bir araya gelerek okul yemekhanesinde yemek yedi, sohbet etti. Engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak, Adana'yı 'engelsiz kent' haline getirmek için çaba harcayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, dezavantajlı öğrencilerle yemek sonrası sohbet etti.

İNSAN ODAKLI SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞININ EN GÜZEL ÖRNEĞİ

İnsan merkezli sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini de ortaya koyan, 120 bin aileye yardım elini uzatan, bedensel engellilere bin 70 adet akülü ve tekerlekli sandalye ulaştıran, 3 bin hasta vatandaşa evde bakım hizmeti veren, tam donanımlı ambulanslarıyla 27 bin hastanın sağlık kuruluşlarına naklini sağlayan Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Adana’yı engelsiz kent haline getirmek adına yoğun mesai harcadığını ifade eden Başkan Hüseyin Sözlü, yemeğin ardından öğrencilere bir takım hediyeler dağıttı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.