Sözlü, orucunu Aladağ’da vatandaşlarla açtı

KÜLTÜR-SANAT 13.06.2017 - 11:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2070+ kez okundu.
 

Sözlü, orucunu Aladağ’da vatandaşlarla açtı

  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, orucunu Aladağ’da vatandaşlarla birlikte açtı Aladağ’da vatandaşla iftar yapan Başkan Sözlü, Türkiye’nin sınır komşusu olan ülkelerdeki iç çatışmalara dikkat çekti   VATANDAŞLA SOHBET ETTİ Adana Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Aladağ iftarına bu yıl da katılım yoğundu. İftarda Aladağ halkıyla buluşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, vatandaşlarla sohbet ederek onların sıkıntılarını dinledi, Ramazan ayını tebrik etti.   ‘’BİZDEN DAHA KÖTÜ DURUMDA OLANLARI ANLAMA FIRSATIDIR’’ İftar sonrası konuşan Başkan Sözlü, Ramazan’ın rahmet ve mağfiret ayı olduğunu ifade ederek ‘’Allah için ibadet ederken bizden daha kötü durumdakileri anlamak için de bir fırsattır Ramazan. Hemen yanı başımızda her gün bombalar patlıyor. Şanlı bayrağımızın gölgesinde bizleri bir araya getiren Cenab-ı Allah’a şükürler olsun’’ dedi.   ‘’SİZLERİ ZİYAFET SOFRASINA DAVET ETMEDİK’’ Ramazan ayının sevginin, hoşgörünün ayı olduğunu ifade eden Başkan Sözlü, ‘’Sizleri bugün bir ziyafet sofrasına davet etmedik. Bu manevi iklimde sizlerle bir arada olabilmek her şeye değer’’ diyerek vatandaşlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, orucunu Aladağ’da vatandaşlarla birlikte açtı

Aladağ’da vatandaşla iftar yapan Başkan Sözlü, Türkiye’nin sınır komşusu olan ülkelerdeki iç çatışmalara dikkat çekti

 

VATANDAŞLA SOHBET ETTİ

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Aladağ iftarına bu yıl da katılım yoğundu. İftarda Aladağ halkıyla buluşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, vatandaşlarla sohbet ederek onların sıkıntılarını dinledi, Ramazan ayını tebrik etti.

 

’BİZDEN DAHA KÖTÜ DURUMDA OLANLARI ANLAMA FIRSATIDIR’’

İftar sonrası konuşan Başkan Sözlü, Ramazan’ın rahmet ve mağfiret ayı olduğunu ifade ederek ‘’Allah için ibadet ederken bizden daha kötü durumdakileri anlamak için de bir fırsattır Ramazan. Hemen yanı başımızda her gün bombalar patlıyor. Şanlı bayrağımızın gölgesinde bizleri bir araya getiren Cenab-ı Allah’a şükürler olsun’’ dedi.

 

‘’SİZLERİ ZİYAFET SOFRASINA DAVET ETMEDİK’’

Ramazan ayının sevginin, hoşgörünün ayı olduğunu ifade eden Başkan Sözlü, ‘’Sizleri bugün bir ziyafet sofrasına davet etmedik. Bu manevi iklimde sizlerle bir arada olabilmek her şeye değer’’ diyerek vatandaşlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.