Sözlü resmen ittifakın adayı

GÜNDEM 15.01.2019 - 19:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1996+ kez okundu.
 

Sözlü resmen ittifakın adayı

  Cumhur ittifakının Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayının Hüseyin Sözlü olduğu dün itibariyle resmen açıklanmış oldu. GRUP TOPLANTISINDA KONUŞTU AK Parti Grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Büyükşehir ve il adaylarımızdan açıklamadığımız 6 yer kalmıştı. Bunlardan 4'ünde Cumhur İttifakı adaylarını destekliyoruz. Aydın Büyükşehir belediye başkan adayımızı Mustafa Savaş olarak belirledik. Muğla Büyükşehir belediye başkan adayımızı da pazar günü açıklayacağız” dedi.  SON NOKTAYI KOYDU Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın işaret ettiği ve MHP’ye bırakılan iller Adana, Mersin, Manisa ve Osmaniye oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın böylece Adana’da Hüseyin Sözlü’nün Cumhur ittifakının büyükşehir belediye başkan adayı olarak destekleneceğini resmen ilan etmesiyle ittifak tartışmalarına da son nokta konmuş oldu.

 

Cumhur ittifakının Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayının Hüseyin Sözlü olduğu dün itibariyle resmen açıklanmış oldu.
GRUP TOPLANTISINDA KONUŞTU
AK Parti Grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Büyükşehir ve il adaylarımızdan açıklamadığımız 6 yer kalmıştı. Bunlardan 4'ünde Cumhur İttifakı adaylarını destekliyoruz. Aydın Büyükşehir belediye başkan adayımızı Mustafa Savaş olarak belirledik. Muğla Büyükşehir belediye başkan adayımızı da pazar günü açıklayacağız” dedi. 
SON NOKTAYI KOYDU
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın işaret ettiği ve MHP’ye bırakılan iller Adana, Mersin, Manisa ve Osmaniye oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın böylece Adana’da Hüseyin Sözlü’nün Cumhur ittifakının büyükşehir belediye başkan adayı olarak destekleneceğini resmen ilan etmesiyle ittifak tartışmalarına da son nokta konmuş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.