Sözlü sordu öğrenciler cevapladı

GÜNDEM 18.01.2019 - 17:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1398+ kez okundu.
 

Sözlü sordu öğrenciler cevapladı

  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Petrol Ofisi İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle Büyükşehir Belediyesi tarafından okullara armağan edilen Atatürk Cumhuriyet Aile Oyunlarına katıldı   ATATÜRK CUMHURİYET AİLE OYUNLARINA DAHİL OLDU Kente kazandırdığı eserlerle Cumhuriyet’i kıymetlendirmeyi ilke edinen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, merkez Seyhan İlçesinde bulunan Petrol Ofisi İlkokulu’nu ziyaret etti. Ziyaret ettiği okulda öğretmenlerle ve idarecilerle bir süre sohbet ettikten sonra bir sınıfa uğrayarak öğrencilerle Büyükşehir Belediyesi tarafından ilkokullara armağan edilen Atatürk Cumhuriyet Aile oyunları eğitim öğretim setindeki soruları öğrencilere yöneltti.   ÖĞRENCİLER HEP BERABER YANITLADI Gruplara ayrılan öğrencilerin Atatürk ve Cumhuriyet’e dair soruların bulunduğu eğitici oyununa dahil olan Başkan Sözlü, oyun setindeki kartlardan soru seçerek öğrencilere sordu. Başkan Sözlü’nün sorduğu sorulara öğrenciler hep birlikte cevap verdiler.

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Petrol Ofisi İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle Büyükşehir Belediyesi tarafından okullara armağan edilen Atatürk Cumhuriyet Aile Oyunlarına katıldı

 

ATATÜRK CUMHURİYET AİLE OYUNLARINA DAHİL OLDU

Kente kazandırdığı eserlerle Cumhuriyet’i kıymetlendirmeyi ilke edinen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, merkez Seyhan İlçesinde bulunan Petrol Ofisi İlkokulu’nu ziyaret etti. Ziyaret ettiği okulda öğretmenlerle ve idarecilerle bir süre sohbet ettikten sonra bir sınıfa uğrayarak öğrencilerle Büyükşehir Belediyesi tarafından ilkokullara armağan edilen Atatürk Cumhuriyet Aile oyunları eğitim öğretim setindeki soruları öğrencilere yöneltti.

 

ÖĞRENCİLER HEP BERABER YANITLADI

Gruplara ayrılan öğrencilerin Atatürk ve Cumhuriyet’e dair soruların bulunduğu eğitici oyununa dahil olan Başkan Sözlü, oyun setindeki kartlardan soru seçerek öğrencilere sordu. Başkan Sözlü’nün sorduğu sorulara öğrenciler hep birlikte cevap verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.