Sözütek: Acımız büyük

GÜNDEM 26.01.2020 - 17:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2059+ kez okundu.
 

Sözütek: Acımız büyük

Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Elazığ ve Malatya'da peş peşe meydana gelen ve can kayıplarının yaşandığı depremin Türkiye'yi yasa boğduğunu belirterek, "Acımız büyük" dedi. Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) ve Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek, Elazığ ve Malatya'da meydana gelen deprem felaketi nedeniyle geçmiş olsun mesajı yayımladı. Açıklamasında depremin tüm ülkede endişeye neden olduğuna dikkati çeken Başkan Sözütek, "Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 şiddetindeki deprem ve peşinde Malatya'da yaşanan 4,8 şiddetindeki deprem milletimizi büyük üzüntüye sevk etti. İlk belirlemelere göre 20 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, binin üzerinde vatandaşımızın yaralandığı depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı. Açıklamasında deprem felaketini yaşayan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Birlik Başkanı Nihat Sözütek, “Türkiye'nin doğu ve güneydoğusundaki illerinde de hissedilen depremin yarattığı can kaybının atmaması, enkaz altında kurtarılmayı bekleyen vatandaşlarımıza sağlıkla ulaşılması için duacıyız. Hükümetimiz, Türk Silahlı Kuvvetleri,  Belediyelerimiz ve Kızılay olarak bölgeye yardım ekibi gönderildiği haberini aldık. Depremin etkisini gösterdiği bölgelerdeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının en kısa sürede giderilmesi ve depremin yaralarının hızlı bir şekilde sarılması en büyük temennimizdir" dedi.


Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Elazığ ve Malatya'da peş peşe meydana gelen ve can kayıplarının yaşandığı depremin Türkiye'yi yasa boğduğunu belirterek, "Acımız büyük" dedi.
Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) ve Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek, Elazığ ve Malatya'da meydana gelen deprem felaketi nedeniyle geçmiş olsun mesajı yayımladı.
Açıklamasında depremin tüm ülkede endişeye neden olduğuna dikkati çeken Başkan Sözütek, "Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 şiddetindeki deprem ve peşinde Malatya'da yaşanan 4,8 şiddetindeki deprem milletimizi büyük üzüntüye sevk etti. İlk belirlemelere göre 20 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, binin üzerinde vatandaşımızın yaralandığı depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.
Açıklamasında deprem felaketini yaşayan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Birlik Başkanı Nihat Sözütek, “Türkiye'nin doğu ve güneydoğusundaki illerinde de hissedilen depremin yarattığı can kaybının atmaması, enkaz altında kurtarılmayı bekleyen vatandaşlarımıza sağlıkla ulaşılması için duacıyız. Hükümetimiz, Türk Silahlı Kuvvetleri,  Belediyelerimiz ve Kızılay olarak bölgeye yardım ekibi gönderildiği haberini aldık. Depremin etkisini gösterdiği bölgelerdeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının en kısa sürede giderilmesi ve depremin yaralarının hızlı bir şekilde sarılması en büyük temennimizdir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.