SÖZÜTEK: ATATÜRK KALBİMİZDEN HİÇ SİLİNMEDİ

GÜNDEM 08.11.2018 - 16:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1245+ kez okundu.
 

SÖZÜTEK: ATATÜRK KALBİMİZDEN HİÇ SİLİNMEDİ

  ADANA- Adana ESOB ve Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölümünün 80.yılında saygı, minnet ve şükranla andıklarını bildirdi.   Cumhuriyetimizin kurucusu, hayatını Türk Milleti'ne adamış, büyük vatansever,  büyük komutan, büyük devlet adamı olan Atatürk'ün, milli mücadeleyi tüm güçlükleri aşarak başarıyla tamamladığına dikkat çeken Başkan Sözütek,  “Atatürk,  Türk Milleti’ne Cumhuriyeti armağan ederek tüm dünya ülkelerine örnek olmuştur.  Ulu önderimiz Atatürk, hiçbir zaman Türk Ulusu’nun kafasından ve kalbinden silinmedi, silinmeyecektir. O’nun fikirlerini ve düşüncelerini yaşamanın ve savunmanın onurunu yaşamaktayız. Atatürk’ün ilke ve emanetlerinin bekçisiyiz” dedi.     “Benim Türk Milleti'ne, Türk Cemiyeti'ne, Türklüğün istikbaline ait ödevlerim bitmemiştir. Onları siz tamamlayacaksınız.  Siz de sizden sonrakilere benim sözümü tekrar ediniz” diyen Atatürk'ün, geleceğimizle ilgili hedeflerin büyüklüğünü anlatarak Türk Ulusu'na yol gösterdiğine işaret eden Sözütek, şunları söyledi:    “Türk Milleti olarak, daima Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün düşünce ve ilkelerini sonsuza dek yaşatmanın sorumluluğunu taşımalıyız. Gelecek nesillere Atatürk’ümüzü öğretmeli, O’nun fikirleri ve ilkeleri etrafında sıkı sıkıya kenetlenmeliyiz.  Ulu önder Atatürk’ü, ölümünün 80’inci yıldönümünde şahsım, yönetim kurulum, bütün esnaf ve sanatkarlarım adına bir kez daha saygı, minnet ve hasretle anıyor, bu vatan uğruna canını veren tüm şehitlerimizle birlikte hepsine Cenab-ı Allah’tan rahmetler diliyor, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyor, acil şifalar temenni ediyorum”  

 

ADANA- Adana ESOB ve Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölümünün 80.yılında saygı, minnet ve şükranla andıklarını bildirdi.

 

Cumhuriyetimizin kurucusu, hayatını Türk Milleti'ne adamış, büyük vatansever,  büyük komutan, büyük devlet adamı olan Atatürk'ün, milli mücadeleyi tüm güçlükleri aşarak başarıyla tamamladığına dikkat çeken Başkan Sözütek,  “Atatürk,  Türk Milleti’ne Cumhuriyeti armağan ederek tüm dünya ülkelerine örnek olmuştur.  Ulu önderimiz Atatürk, hiçbir zaman Türk Ulusu’nun kafasından ve kalbinden silinmedi, silinmeyecektir. O’nun fikirlerini ve düşüncelerini yaşamanın ve savunmanın onurunu yaşamaktayız. Atatürk’ün ilke ve emanetlerinin bekçisiyiz” dedi.  

 

Benim Türk Milleti'ne, Türk Cemiyeti'ne, Türklüğün istikbaline ait ödevlerim bitmemiştir. Onları siz tamamlayacaksınız.  Siz de sizden sonrakilere benim sözümü tekrar ediniz” diyen Atatürk'ün, geleceğimizle ilgili hedeflerin büyüklüğünü anlatarak Türk Ulusu'na yol gösterdiğine işaret eden Sözütek, şunları söyledi:

 

 “Türk Milleti olarak, daima Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün düşünce ve ilkelerini sonsuza dek yaşatmanın sorumluluğunu taşımalıyız. Gelecek nesillere Atatürk’ümüzü öğretmeli, O’nun fikirleri ve ilkeleri etrafında sıkı sıkıya kenetlenmeliyiz.  Ulu önder Atatürk’ü, ölümünün 80’inci yıldönümünde şahsım, yönetim kurulum, bütün esnaf ve sanatkarlarım adına bir kez daha saygı, minnet ve hasretle anıyor, bu vatan uğruna canını veren tüm şehitlerimizle birlikte hepsine Cenab-ı Allah’tan rahmetler diliyor, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyor, acil şifalar temenni ediyorum

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.