SÖZÜTEK'TEN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLAMA MESAJI...

GÜNDEM 30.04.2017 - 12:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2517+ kez okundu.
 

SÖZÜTEK'TEN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLAMA MESAJI...

ADANA - Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, 1 Mayıs’ın ülkemizde ve dünyada anlamına uygun olarak dostluk, dayanışma ve bayram havası içerisinde kutlanmasını diledi.   "Tüm fark yaratan emektir" diyerek, birlik ve dayanışma İnancıyla emek, barış ve Özgürlük mücadelesindeki tüm çalışanların 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutladığını ifade eden Başkan Nihat Sözütek, tüm çalışanlara sağlık, mutluluk ve başarı temennisinde bulundu.   ABD'nin Chicago kentinde 1886'da, 8 saatlik işgünü için başlatılan mücadelenin yıldönümü olan 1 Mayıs’ın kutlandığı 1977 yılında, İstanbul Taksim Meydanı'nda yaşanan acı olayların, toplum katında son derece olumsuz etkiler bırakıldığının da unutulmamasını isteyen Sözütek, "1 Mayıs’ı kaygı, korku, telaş günü değil, dünyada 165 ülkenin kutladığı gibi bir mutluluk, bir sevinç, bir emek, dayanışma, barış, bahar güzelliğinde ve emekçilerin mutlu olması gereken bir bayram havasında kutlamamız gerektiğine inanıyorum. Özelde emekçilerimizin, genelde dünya emekçilerinin birlik mücadele ve dayanışma günü 1 Mayıs işçi bayramını kutIuyorum"dedi.   1 Mayısın, sendikaların, sivil toplum örgütlerinin sağduyulu ve sorumlu yaklaşımları çerçevesinde Türkiye genelinde olduğu gibi Adana'mızda da coşkuyla kutlanması gerektiğini ifade eden Sözütek şunları söyledi:   "Emekçilerin, demokratik hak ve özgürlükleri için canları pahasına verdikleri mücadelenin simgesi olan 1 Mayıs’ı içtenlikle kutluyor,  bu yıl da isteklerini, sıkıntılarını alanlarda kararlı biçimde, barış, sevgi, dostluk içinde dile getirmelerini, bayramın özüne uygun biçimde kutlanmasını temenni ediyor, tüm emekçilerimize sevgi ve saygı sunuyor, esenlikler diliyorum”  

ADANA - Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, 1 Mayıs’ın ülkemizde ve dünyada anlamına uygun olarak dostluk, dayanışma ve bayram havası içerisinde kutlanmasını diledi.

 

"Tüm fark yaratan emektir" diyerek, birlik ve dayanışma İnancıyla emek, barış ve Özgürlük mücadelesindeki tüm çalışanların 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutladığını ifade eden Başkan Nihat Sözütek, tüm çalışanlara sağlık, mutluluk ve başarı temennisinde bulundu.

 

ABD'nin Chicago kentinde 1886'da, 8 saatlik işgünü için başlatılan mücadelenin yıldönümü olan 1 Mayıs’ın kutlandığı 1977 yılında, İstanbul Taksim Meydanı'nda yaşanan acı olayların, toplum katında son derece olumsuz etkiler bırakıldığının da unutulmamasını isteyen Sözütek, "1 Mayıs’ı kaygı, korku, telaş günü değil, dünyada 165 ülkenin kutladığı gibi bir mutluluk, bir sevinç, bir emek, dayanışma, barış, bahar güzelliğinde ve emekçilerin mutlu olması gereken bir bayram havasında kutlamamız gerektiğine inanıyorum. Özelde emekçilerimizin, genelde dünya emekçilerinin birlik mücadele ve dayanışma günü 1 Mayıs işçi bayramını kutIuyorum"dedi.

 

1 Mayısın, sendikaların, sivil toplum örgütlerinin sağduyulu ve sorumlu yaklaşımları çerçevesinde Türkiye genelinde olduğu gibi Adana'mızda da coşkuyla kutlanması gerektiğini ifade eden Sözütek şunları söyledi:

 

"Emekçilerin, demokratik hak ve özgürlükleri için canları pahasına verdikleri mücadelenin simgesi olan 1 Mayıs’ı içtenlikle kutluyor,  bu yıl da isteklerini, sıkıntılarını alanlarda kararlı biçimde, barış, sevgi, dostluk içinde dile getirmelerini, bayramın özüne uygun biçimde kutlanmasını temenni ediyor, tüm emekçilerimize sevgi ve saygı sunuyor, esenlikler diliyorum”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.