Spor İl Müdürlüğü Personellerine Eğitimi Semineri Başladı

SPOR 20.10.2017 - 13:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2046+ kez okundu.
 

Spor İl Müdürlüğü Personellerine Eğitimi Semineri Başladı

Çukurova Kalkınma Ajansı Proje Döngüsü Eğitimi kapsamında Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personellerine yönelik '' Proje Hazırlama Eğitimi'' semineri başladı. Çukurova Üniversitesi Uzmanlarından Yard. Doç. Dr. Yusuf Ziya Halefoğlu ve Prof. Dr. Emin Güzel tarafından Adana Gençlik Merkezi’nde verilen eğitimler 10 gün sürecek ,eğitime 25 personel katılıyor. Eğitimlerde Proje Döngü Yönetimi (PCM) eğitimi -mgm matrisi -mantıksal çerçeve -swot analizi -peste analizi -veri toplama araçları -strateji analizi -hedef analizi -sorun analizi -bütçeleme -planlama ile diğer fon sağlayıcı kurum ve kuruluşlara sunulacak projelerin hazırlanması, yazılması ve yürütülmesine yönelik bilgiler katılımcılar ile paylaşılırken, eğitime katılanlar ile örnek proje taslakları hazırlandı. Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) kullanımı da eğitimlerde detaylı bir şekilde işleniyor. Ayrıca on gün eğitim ardından başarılı olan tüm personellere katılım belgesi verilecek.

Çukurova Kalkınma Ajansı Proje Döngüsü Eğitimi kapsamında Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personellerine yönelik '' Proje Hazırlama Eğitimi'' semineri başladı.

Çukurova Üniversitesi Uzmanlarından Yard. Doç. Dr. Yusuf Ziya Halefoğlu ve Prof. Dr. Emin Güzel tarafından Adana Gençlik Merkezi’nde verilen eğitimler 10 gün sürecek ,eğitime 25 personel katılıyor.

Eğitimlerde Proje Döngü Yönetimi (PCM) eğitimi -mgm matrisi -mantıksal çerçeve -swot analizi -peste analizi -veri toplama araçları -strateji analizi -hedef analizi -sorun analizi -bütçeleme -planlama ile diğer fon sağlayıcı kurum ve kuruluşlara sunulacak projelerin hazırlanması, yazılması ve yürütülmesine yönelik bilgiler katılımcılar ile paylaşılırken, eğitime katılanlar ile örnek proje taslakları hazırlandı.

Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) kullanımı da eğitimlerde detaylı bir şekilde işleniyor.

Ayrıca on gün eğitim ardından başarılı olan tüm personellere katılım belgesi verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.